פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אם אפשר אז גם לציין איזה דגם יש לכם וקצת מילים עליו. לי יש את ה-YAMAHA YST-MS201, רמקולים פצצתים, במיוחד למוזיקה, עוצמה שיכולה להחריש מישהו, והצליל לא מתעוות שמגבירים, סאב מעץ, בנייה איכותית, סאב חזק, בקיצור טובים מאוד, מחיר טוב, (ואני מבקש לא להתחיל להתווכח עם כל דבר טוב או לא, שכל אחד יתן דעה על הרמקולים של עצמו) תודה.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים למחשב: 4.1, חברה עלומת שם, סאב לא המקורי, אני שמתי אחד אחר... אבל לפעמים אני מחבר ל Onkyo tx sv373 ושני PA-ים 12 אינץ'...
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים 2 רמקולים ב-50 ש"ח... ;Dאין לי צורך כרגע משהו מיוחד למחשב..כאשר אני רואה איזה סרט או משהו דרך ה-tvout אני מחבר את המחשב למע' סטריאו (2 רמקולים - תלויים משני צידי החדר..)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים דינו, קצת הגזמת בקשר לימהה האלה.אתה נשמע כמו איזה סוכן מכירות שלהם...ONKYO, נשמע מעניין מה שיש לךשמת לרמקולים שיש לך סאב אחר של מחשב, שמגביר את שאר הרמקולים? או שזה סאב של קולנוע ביתי?והמגבר אונקיו הזה שיש לך, זה דגם ישן לא? ומה זה PA-ים?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים דינו, קצת הגזמת בקשר לימהה האלה.אתה נשמע כמו איזה סוכן מכירות שלהם...ONKYO, נשמע מעניין מה שיש לךשמת לרמקולים שיש לך סאב אחר של מחשב, שמגביר את שאר הרמקולים? או שזה סאב של קולנוע ביתי?והמגבר אונקיו הזה שיש לך, זה דגם ישן לא? ומה זה PA-ים?במחשב יש לי 4 רמקולים וסאב ומגבר פשוט שבא איתם, הסאב המקורי היה גרוע, אז החלפתי אותו באיזה רמקול (8 אינץ' נדמה לי) שבמקרה היה לייצא טוב!המגבר הוא קצת ישן, אבל לא מיושן (יש הבדל)PA=PUBLIC AUDIENCE = רמקולים "של תקליטן" כמו שנוהגים לכנות אותם... שכוללים וופר 12 אינץ' וטוויטר piezo לא זוכר מה הקוטר שלו
פורסם 2002 בדצמבר 422 שנים 621 דנדשים של אלטק(אחי קנה את ה-2100 שלי למערכת שלו),וטאנוי R3 עם סאב SW-10 של וארפדייל מחובר לאיזה רסיבר ימהה שאני אף פעם לא מצליח לזכור את השם שלו,בקיצור,הרסיבר שמפיסטו המליץ לי עליו באיזה ת'רד.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.