פורסם 2006 בדצמבר 819 שנים ברשותי כרטיס 6800U של חברת LEADTEK המחשב שלי הוא מחשב חזק מאוד4 RAID RAPTOR 2 GIGA RAM DFI LAN PARTY NF4U4800+ X2ואחרי כל האופרציה שאלתי היא האם הכרטיס מסך שלי עם מחשב כזה יוכל לעמוד בשידור HD למסך פלזמה... ..????אני שואל כי הבנתי שהכרטיס שלי הוא לא מי יודע מה היום.....אני פוחד שהכרטיס לא יהיה מספיק חזק או שאני טועה.???
פורסם 2006 בדצמבר 819 שנים הכרטיס שלך אחלה עדיין ויש לו יציאת DUAL DVI ככה שעד פה אתה בסדר. מה הכוונה בשידור HD לפלזמה? אתה צריך לקודד? יש קובץ ואתה פשוט רוצה לנגן אותו על המחשב ושיציג בפלזמה? תפרט קצת למרות שבשני המקרים לא אמורה להיות לך בעיה.
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר יש לי מצלמת HD ואני רוצה להעביר את החומר למחשב...מכיון שאני יודע שHD דורש המון כוח עיבוד חשבתי שהכרטיס לו יספיק....
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר חשבתי שהכרטיס לא יספיק....אני מתכוון לאחר שהחומר נמצא במחשב האם יש בעיה להעביר את ה SIGNAL למסך פלזמה....האם הכריס יעמוד בעומסים?
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים לגבי העברת החומר למחשב מהמצלמה זה לא קשור לכרטיס ולא תהיה לך בעיה. הקרנה של HD למסך הפלזמה גם אמורה להתאפשר בלי בעיות עם הכרטיס הזה. בהצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.