עבור לתוכן

איך הכרתם את חברה שלכם?

Featured Replies

פורסם

אני בן 19 עוד חודש. אני לא מסוגל לראות את עצמי אם מישהי שהגיל לה יותר נמוך מ 17. אני מכיר די הרבה בנות בין גילים 14-19 ומי שמתחת לגיל 17 מתנהגות בצורה ילדותית לחלוטין! לא מסוגל לסבול את זה!

• תגובות 123
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

שמתם לב שגניגולוג תמיד מצליח להשכיב בחורה בפעם הראשונה ?

וכשהוא בא הביתה ורואה את אישתו הוא אומר "אה! סוף סוף פנים!".

פורסם

בן כמה אתה?

יותר קטן ממך

פורסם

וכשהוא בא הביתה ורואה את אישתו הוא אומר "אה! סוף סוף פנים!".

LOLOL!!! NICE1! אני עומד ליפול מהכיסה מרוב צחוק!

פורסם

זה לא היה כזה מצחיק :sleep: :sleep:

פורסם
איך הכרתם את חברה שלכם?

הייתי האחראי שלה בעבודה :cool2:

(ולא, לא הטרדתי אותה ולא כלום, היא זאת שהתחילה איתי...)

לפני שבועיים "חגגנו" 3 שנים. (חגגנו במרכאות בגלל שעקב אסון אישי במשפחה לא יצא לנו ממש לחגוג :-\)

פורסם
  • מחבר

פעם הבאה שאני במקום עם הרבה בנות אני ישר פותח לא מעניין אותי יש מלא הזדמנויות הריי (הרבה בנות)

פורסם

אני מסכים אם חוק 3 השניות ............אל תחשוב על כלום פשוט תנסה !

קבל תאוריה :

לפני שאתה מתחיל עם הבחורה אין לך כלום אם לא תתחיל איתה לא יהיה סיכוי שיצא לך משהו אבל אם תתחיל איתה יש סיכוי שכן יצא משהו ...

מסקנה תתחיל עם כמה שיותר בנות כל עוד אתה רווק (20 בנות ביום זה הספק לא רע) וכמה שיותר תתחיל גם תקבל ביטחון וגם תקבל ... ;)

פורסם
  • מחבר

צודקים בקשר לחוק הזה..הבעייה היא שאנחנו לא ניגשים כי אנחנו לא יודעים מה להגיד :-X...כאילו מה הקטע מסתובבים בקניון רואים כמה בנות הולכות שואלים אותן מה קורה?\מה נשמע? או במקרה טיפה יותר טוב נכנסים לחנות בגדים ורואים איזה בת שמה...אז נניח אני שואל אותה הג'ינס הזה יפה?...זה ממש דפוק,כאילו איך אפשר לפתח שיחה נורמאלית שבסופה אני אקבל מספר מלשאול 2 בנות שמסתובבות בקניון מה נשמע? או לשאול מישהי בחנות בגדים אם הבגד יפה :nixweiss:

פורסם

צודקים בקשר לחוק הזה..הבעייה היא שאנחנו לא ניגשים כי אנחנו לא יודעים מה להגיד :-X...כאילו מה הקטע מסתובבים בקניון רואים כמה בנות הולכות שואלים אותן מה קורה?\מה נשמע? או במקרה טיפה יותר טוב נכנסים לחנות בגדים ורואים איזה בת שמה...אז נניח אני שואל אותה הג'ינס הזה יפה?...זה ממש דפוק,כאילו איך אפשר לפתח שיחה נורמאלית שבסופה אני אקבל מספר מלשאול 2 בנות שמסתובבות בקניון מה נשמע? או לשאול מישהי בחנות בגדים אם הבגד יפה :nixweiss:

זה לא משנה מה תגיד... העיקר שתבייש את עצמך, אחרי כמה פעמים כבר לא יהיה לך אכפת וזה מקנה ביטחון - כשיהיה ביטחון אז כבר הכל יסתדר לבד.

פורסם
  • מחבר

זה לא משנה מה תגיד... העיקר שתבייש את עצמך, אחרי כמה פעמים כבר לא יהיה לך אכפת וזה מקנה ביטחון - כשיהיה ביטחון אז כבר הכל יסתדר לבד.

לבייש את עצמי?,אתה מכוון אולי להראות לעצמי שלא אכפת לי אם תהייה תגובה שלילית מהבת....

פורסם

לבייש את עצמי?,אתה מכוון אולי להראות לעצמי שלא אכפת לי אם תהייה תגובה שלילית מהבת....

כמו שפעם בחורה אמרה לי:

תהיה גבר! תבייש את עצמך!

בהתחלה לא הבנתי מה הקטע שלה (סתם הוזה אחת במחלקה. השתחררה מזמן ומתגעגע :'( )

אבל למרות שהיא לא ממש הבינה במה מדובר, אני עם הזמן הבנתי - כשאתה כבר ביישת את עצמך, כשלך כבר לא אכפת, כשאתה יכול כבר לעשות הכל, אז אתה גבר. :xyxthumbs:

אז תתחיל לבייש את עצמך ועדיף מוקדם מאשר מאוחר

פורסם

שאלוהים יעזור לכם :-\

עם גישה כזאת ועם טיפים כאלו, אני בספק אם תוכלו לענות על השאלה של הת'ראד בזמן הקרוב :-X

פורסם

כמו שפעם בחורה אמרה לי:

תהיה גבר! תבייש את עצמך!

בהתחלה לא הבנתי מה הקטע שלה (סתם הוזה אחת במחלקה. השתחררה מזמן ומתגעגע :'( )

אבל למרות שהיא לא ממש הבינה במה מדובר, אני עם הזמן הבנתי - כשאתה כבר ביישת את עצמך, כשלך כבר לא אכפת, כשאתה יכול כבר לעשות הכל, אז אתה גבר. :xyxthumbs:

אז תתחיל לבייש את עצמך ועדיף מוקדם מאשר מאוחר

כמה אתה צודק!!!

פורסם
  • מחבר

שאלוהים יעזור לכם :-\

עם גישה כזאת ועם טיפים כאלו, אני בספק אם תוכלו לענות על השאלה של הת'ראד בזמן הקרוב :-X

אני גם קצת חושב ככה,שלהשיג בנות זה לא סוג של משחק...הרבה אנשים אומרים שזה תמיד בא מעצמו...אבל מה שום דבר לא בא סתם ככה אם יושבים ולא עושים כלום....איזה טיפים יש לך? שאתה נגד השיטה הזאת...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים