פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לחברה הראשונה שלי כנראה יקראו SDR 7.07, חברה משובחת מתוצרת סוני, היא תכלול מעבד 27 טרה-הרץ זיכרון של 4 פטה בייט ומחולל קרצייתיות מיוחד שפותח בישראל, שפועל ב 520 קרצ"צ לדקה.i lol'dהכרתי אותה באיזה יום הולדת של מישהו מהחבר'ה (האמת, אני בכלל לא מכיר אותו)
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים את החברה שלי אני מכיר כל החיים שליככה זה כשהמשפחות חברות (ויש גם היסטוריה עוד יותר ארוכה)
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים ואי יש לך יזיזה שנה שלמה? נחמד נחמד כבר שנה יש לי 4 יזיזיזות ואני לא מיתחלק
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אני לא מבין מה אתם כ"כ מאושרים מעצמכם שיש לכם יזיזות.מתאים לכם ולה? סבבה. על מה המהומה?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר שזה סקס חינם חחחחחחחחחח ...סתם האמת אני מעדיף מן הסתם חברה בקשר רציני הרבה מאשר יזיזה...
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים שזה סקס חינם חחחחחחחחחח ...סתם האמת אני מעדיף מן הסתם חברה בקשר רציני הרבה מאשר יזיזה... זה בא אם בגיל... אבל הבעיה שאני בן 16
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים זה ישמע הזוי אבל פחות או יותר נתקעתי בה ברחוב..הופלתי לה תיק עם כמה ספרים oops
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים את חברה שלי הכרתי בפאב - ביום הולדת של ידידה.התחלנו לפתח שיחה, ומשם הכל התגלגל.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים הסיפור ארוך, אבל בקיצור היה לנו תמיד משהו לא ברור כזה. תמיד מתח. קרו הרבה דברים. בקרוב יהיה לנו חצי שנה בקשר לבנות. האמ. עזריאלי לחפש בנות? קצת מוזר. נגיד ואתה רוצה לגשת למישהי - פשוט תעשה את זה. תחשוב יותר מדי בסוף תמצא את עצמך לבד כל הזמן. תיהיה עם ביטחון, תיהיה מצחיק, תיהיה מעניין. תקווה שהיא נמשכת אלייך. לא הלך? לא נורא, יש אחרות. משהו דפוק באזור המרכז - ת"א ככה. כל פעם חברה שלי ועוד ידידות כשהן חוזרות מת"א תמיד באות עם סיפורים על כמה הבנים שם מגעילים. אתם מתחילים איתם בכזאת ברוטליות, כמו ערסים גם הבנות שם מוזרות, אין ביישניות. בת שמתחילה עם בן זה די נדיר, אבל שם זה תמיד קורה לי כשאני מגיע לשם. עדיף ירושלים ;p יושבים איפשהו בעיר, חתולות\ירח, מכירים אנשים. אני אף פעם לא חיפשתי, זה פשוט קורה. מכירים פה ושם בנות, משם זה מתפתח אם השניים מעוניינים.
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים בהיותי במילחמה אז הייתי הרבה בירושלים ת"א ועד ב"ש והגעתי למסקנה שהצפון זה מקום חרא לחפש בנות למרות שגם פה יש אבל קשה לימצוא לעומת שםובאמת אין בישניות או שסתם כולם מכוערים שם
פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים ובהיותי במלחמה יצא לי להיות בצפון הרבה (אני תומך לחימה), ודווקא הבנות שם נראות טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.