עבור לתוכן

איך הכרתם את חברה שלכם?

Featured Replies

פורסם

סתם שאלה מעניינת...איך הכרתם את חברה שלכם? איך זה התחיל?..אני וחברים כל הזמן הולכים לעזריאלי ולטיילת להתחיל עם בנות ואף פעם אין לנו אומץ לגשת :-X,יש למישהו רעיון טוב איך להכיר בנות?

• תגובות 123
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כמה פעמים כבר "הלכתם לטיילת בעזריאלי כדי הלתחיל עם בנות" ולא היה לכם אומץ? :PPPPP LOL

פורסם
  • מחבר

3-4 פעמים..תכלס לא הלכנו במטרה לזה..אבל כשרואים את כל הכוסיות שמה חח אז מתחילים לנסות לפתוח...

פורסם

בן כמה אתה בן אדם? :o

היינו ידידים קודם ומהר מאוד זה התפתח לחברות שנמשכה 3 שנים.

פורסם

בנאדם, צריך לגשת לעניין, העניין הוא שצריך להפסיק להיות NOOB ולהיות PRO אם תאזור אומץ אז אתה תתפתח ואפילו תגיע ממממ....... למיטה! ;D ;D

פורסם
  • מחבר

חחח..כן שמעתי על אומנות הפיתוי וכל החרטא הזה...סתם דרך לגרום לפרייארים לשלם כסף..

ומה קשור בן כמה אני?

פורסם

כי זה נשמע כיאילו אתה בן 14

פורסם

אחי יש כלל 3 שניות.אסור לחשוב איך תיגש ומה יקרה אח"כ.זה מוריד את הביטחון ולא מוביל לכלום גם אם בסוף אתה אוסף אומץ.פשוט תקפוץ אם הראש למים.הכי חשוב זה הביטחון העצמי.וברור שקל להגיד אבל זה המצב.פשוט אל תהסס.אחרת פשוט אל תיגש תחכה לפעם הבאה ואז 3 שניות זוז!

פורסם
  • מחבר

ואוו אני לא מאמין אתה מסיק שאני בן 14 בגלל שאני מחפש דרכים להתחיל עם בנות? :kopfpatsch:...

שמעתי על זה מחבר שהיה באומנות הפיתוי הזאת...יש בזה משהו..

פורסם

אכן יש ספר שנקרא תמצית אומנות הפיתוי של רוברט גרין 'Concise Art of Seduction'

פורסם
  • מחבר

יש,אבל עובדה שמיליוני אנשים מתחילים עם בנות בהצלחה,גם בלי לדעת אפילו על הספר הזה..

פורסם
  • מחבר

יש,אבל עובדה שמיליוני אנשים מתחילים עם בנות בהצלחה,גם בלי לדעת אפילו על הספר הזה..

פורסם

בנאדם, צריך לגשת לעניין, העניין הוא שצריך להפסיק להיות NOOB ולהיות PRO אם תאזור אומץ אז אתה תתפתח ואפילו תגיע ממממ....... למיטה! ;D ;D

זה עולה ל-CrossFire הרבה כסף אבל הוא מצליח. :lol:

פורסם

אכן אחרי כמה פעמים שתתחיל עם בחורות תפתח אולי גם אתה שיטות כאלו שמע מכל דבר מנסים לעשות כסף ומצליחים

פורסם

איך הכרתם את חברה שלכם? איך זה התחיל?..

זה די פשוט, צריך לנפח אוויר עד הסוף ולסגור את הפקק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים