פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים נמאס לי מהסאמסונג 824 העתיק שלי. אני רוצה פלאפון מאורנג, לא חסר כסף,דגש על מצלמה טובה,כמה שיותר חידושים מעניינים. שלא יעבור את ה3K אבל,יש גבול :-X תודה
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר מה לגבי מערכת הפאלה סימביאנית,זה לא אמור להיות דבר נהדר?התלבטתי באמת בין K800I לN73.
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים ה-K800I קצת מאכז מבחינת וידאו וזמן סוללה..(מהסוללה אי אפשר לצפות ליותר - ככה זה עם מכשירי דור שלישי..
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מה לגבי מערכת הפאלה סימביאנית,זה לא אמור להיות דבר נהדר?אתה צריך להחליט אם זה חשוב לך יותר מהמצלמה.. כי המצלמה של ה-N73 ממש לא משהו...
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים פותח הת'רד, היה פה ת'רד על הנושא הזה לפני כמה ימים. יש שם כמה תגובות בקשר לסימביאן.חפש אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר אתה צריך להחליט אם זה חשוב לך יותר מהמצלמה.. כי המצלמה של ה-N73 ממש לא משהו...למה אתה מתכוון "לא משהו"?דווקא לפי הכתבה http://gadgetim.co.il/contentItems.php?itemID=7324 המצלמה בסדר גמור.אני לא מחפש מצלמה לצילום מקצועי, יש לי אחת שעושה את העבודה דיי טוב,רק שתהיה יעילה וזמינה תמיד.מערכת הפעלה סימביאנית נראה לי פיצר ממש נחמד,נראה לי שזה דבר שימושי בהחלט.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים בינתיים לפי מה ששמעתי הN73 ממש איטי ולוקח לו זמן לקלוט את המקשים שעליהם לחצת
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים באו לקרוב משפחה שלי לבחור מכשיר.או 6280 או N73 ...הוא אמר שהוא ניסה את ה N73 והמערכת הגיבה די לאט.. לקח זמן ל# להיקלט.חוץ מזה, מה לגבי העידכון שנוקיה הבטיחה לN73?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים אולי הוא ניסה N73 שלא כובה לאחרונה. אני מכבה את המכשיר בערך פעם ביום-יומיים. ככה היישומים שנשארו פתוחים נסגרים, והמכשיר עובד נורמאלי.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר שכפתורים לא נוחים יהיו הבעיה האחרונה שלי ד"א איפה התראד על המערכת הפעלה הסימביאנית?,אני לא מוצא אותו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.