עבור לתוכן

E6300 + P5B DLX - 3767mhz STOCK AIR

Featured Replies

פורסם

אוקיי.. אז חבר שלי כאן קנה מערכת עם החלקים הנ"ל וזיכרונות GSKILL PK.. עכשיו... הייתה לו התקנה של CPUZ 1.37 על המחשב ושבאתי לעשות VAILDATE ל3767 הוא לא נתן לי בטענה שהCPUZ ישן מידי.. לכן יש לי רק SS ככה שאני מבקש לא לקפוץ עלי "שקרן! רמאי!!" עכשיו לאחר מכן ניסיתי לעלות כל הזמן.. ובFSB של 520 הוא פשוט לא רצה לעלות.. אפילו לא ב520.. ככה שהVAILDATE הכי קרוב שיש לי בשבילכם הוא על 515 :( עם CPUZ 1.38.

בכל מקרה, כל מה שיפה כאן שאנחנו מדברים על מעבד ולוח וזיכרונות על קירור אוויר פשוט ביותר ומעבד עם קירור סטוק והמשחה הטרמית שבאה עליו!.

גם הזיכרונות לא רעים בכלל יחסית.

אז הנה התמונות :

http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=144903

[attachment deleted by admin]

• תגובות 31
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Damn !!!! מרשים מאוד!

מה הטמפ' במאמץ?

פורסם

איך???? סטוק 3700? מה הטמפ'?

:yelclap:

פורסם
  • מחבר

3767 זה MAX SS ככה שלא נבדק מאמץ..

ב3570 במאמץ מלא הוא לא עובר את ה65 ב1.55V.

פורסם

:yelclap:גיא :yelclap:

באיזה מארז יושב המחשב? :smile1:

פורסם
  • מחבר

מארז - Cooler Master Ammo

פורסם

מרשים בלשון המעטה :yelclap:

אם ככה מעניין לאן אני אגיע עם המערכת שלי: אותו מעבד, אותו לוח, זכרונות ST מבוססי D9GKX וקירור מים (כנראה TT SYMPHONY, מצאתי אותה ב - 689 ש"ח!).

פורסם

גיא אנחנו מאמינים לך ;D

תוצאות מעולות , מעבד מוצלח מאוד חברך קיבל.

פורסם
  • מחבר

חחח תודה באמת בני :) נו חברים מה אין תגובות? אני רוצה שתראו לי עוד E6300 בעולם שהגיע למהירות הזו(גם לMAX SS) עם קירור סטוק :P

פורסם

כל הכבוד ::)

הטמפ' נשמעת לא הגיונית על קירור סטוק - עם מה אתה בודק? בביוס או תוכנה?

לא ראיתי שום מעבד CORE ב-1.55V בטמפ' קרובה למה שאתה קיבלת על קירור סטוק(וראיתי הרבה כולל שלי...)

ייתכן שנפל לידך מעבד פלאי - אכן צריך מזל בחיים :xyxthumbs:

פורסם

נחמד מאוד, מחכה לראות לאן תגיע עם קרור חלופי.

פורסם
  • מחבר

אני בודק עם התוכנה של הלוח ועם הביוס והוא לא עובר את ה67 מעלות במאמץ והוא יושב על 52 במנוחה :))

פורסם

67 מעלות כבר חם מדיי, אתה לא חושב?

פורסם

67 זה לא 55 :nono:

למרות שזה כבר נשמע אחרת - אחלה OC סחטיין, ןזה אכן מוכיח ש-OC זה גם הרבה מזל בקשר למעבד :yelclap:

פורסם

התוכנה של הלוח לא מדויקת (אצלי 10 מעלות פחות מהמציאות) תבדוק עם tat יתן לך תוצאה מדויקת .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים