עבור לתוכן

זקוק לייעוץ מסוים בבחירת כרטיס מסך שמתאים עבורי

Featured Replies

פורסם

חברים יקרים, אני עומד בפני קניית מחשב חדש.

כעת, אחת הסוגיות שעוד לא החלטתי לגביהן הן הכרטיס מסך.

בהתחשב במשחקי הספורט שאותם אני משחק, ומשחקי אסטרטגיה שונים אני עומד בפני דילמה.

מחד גיסא, לא מדובר כביכול בדרישות מאוד גבוהות (כמו של דום לדוגמא) ומאידך גיסא DX10 מרחף באוויר.

אני מתלבט כרגע בין הX1950PRO ל X1950XT.

מבחינת תקציב אין לי בעייה לרכוש את שניהם, רק שאני ממש לא רוצה לבזבז כסף סתם כך. תחושת הבטן שלי אומרת לי שX1950PRO יספיק לי מעל ומעבר אך הרגשתי צורך להתייעץ איתכם, המומחים ;).

אשמח לשמוע את דעתכם.

בכבוד רב,

אורי

פורסם

אם אתה מחפש איפה לחסוך, קח את ה X1950P ללא התלבטות.

פורסם
  • מחבר

העניין שאני לא מחפש איפה לחסוך, אני פשוט מפחד שלשימושים שלי אין צורך ב1950XT. זו הסיבה שפניתי אליכם.

פורסם

מה מפרט המחשב שלך ?

(אני שואל כי לפי דעתי זה יהיה לא נכון לקנות X1950XT אם יש לך נגיד מעבד חלש - לדוגמא AMD 3000 , יהיה לך צוואר בקבוק ממנו..)

בכל מקרה - אם אתה לא גיימר כבד שדורש את הפילטרים המקסימלים בכל משחק על רזולוצייה גבוהה ומצפה לFPS גבוה מאד תמיד, גם 1950PRO יספיק.

פורסם

קח 1950PRO כמו ש 3DGod המליץ.

לבחור שמעליי,אני בספק אם A64 3000 יהיה צוואר בקבוק ל-1950PRO

פורסם

העניין שאני לא מחפש איפה לחסוך, אני פשוט מפחד שלשימושים שלי אין צורך ב1950XT. זו הסיבה שפניתי אליכם.

אין דבר כזה שאתה פוחד שלא יהיה לך צורך ב X1950XT, אתה תרגיש הבדל גם עם 8800GTX, רק שהוא יעלה לך הרבה יותר.

פורסם
  • מחבר

ככל הנראה זה הבסיס למפרט, (ייתכן ואני עוד אשנה את המעבד לE6600 אני עוד לא החלטתי)

מעבד : Intel Core 2 Duo E6400

לוח : Gigabyte Ga-945PL-S3

זכרונות: G.skill DDR2 PC5400 667MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-4-12

ספק : Enermax Liberty 400W

המשחקים אותם אני משחק :

ספורט - PES,FIFA,NBA וכו'.

אסטרטגיה - Civilization,Heroes.

לכן קשה לי להחליט האם ה1950XT הוא רלוונטי למשתמש שלא משחק במשחקים כמו דום וחבריו.

פורסם

קח את ה-Pro

פורסם
לבחור שמעליי,אני בספק אם A64 3000 יהיה צוואר בקבוק ל-1950PRO

אני אומר את זה מנסיון אחי, לי יש מעבד כזה עם 7900GT והוא ממש מגביל אותי במשחקים החדשים. הוא לא מצליח לעבוד בקצב של הכרטיס מסך..

תוצאה לדוגמא ב 3DMARK 2005 עולה לי ב 1500 נק' כמעט כשאני עושה ל CPU המהרה של סה"כ 400MHZ .. וכשיש הרבה אקשן וחישובי AI במשחקים ה FPS יורד משמעותית ..

פורסם

ככה זה כשיש לך amd והמעבד עצמו (המהירות שלו) יחסית נמוכה

פורסם

איזה שטויות.ממתי מהירות שעון בלבד מראה על ביצועים? :nono:

פורסם
  • מחבר

חברה, מבחינת תקציב אני יכול לקחת את הXT.

אנחנו קצת סטינו מהנושא, אז איזו גירסה לקחת?

פורסם

תכלס אתה יכול לקחת את שתיהם הם מעולים כל אחד השאלה היא האם אתה משחק במשחקים הכי חדשים וברזולוציות הכי גבוהות על כל ההגדרות?

פורסם

לדעתי, קח את ה-PRO ואז אם אתה ממש אוהב משחקים אז כרטיס DX10... או את ה-GE FORCE 7900GS...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים