פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני חושב שאם אתה גיימר רציני אתה חייב להיות בעל קונסולה אחת לפחות.אני לא יודע למה אבל תמיד אהבתי את המשחקים בקונסולות, הם נראים יותר טובים, מעניינים ומלוטשים יותר.
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים לי יש גם PS2 וגם מחשב חזקוכל פעם שאני משחק בPS2 אני מקיאאבל (וזה אבל גדול) לPS2 יש משחקים כמו GOW SOTC ועוד רבים אחרים שלא יוצאים לשום פלטפורמה אחרת וכל אחד מהם מצדיק את קניית הPS2 ביפני עצמווזה רק מעצבן אותי יותר לחשוב על SOTC ו GOW עם SM3 ו HDR ורזולוציה נורמלית לשם שינויולמה הם מוצאים משחקים בלעדיים בקונסולות? בישביל להרוויח כסףומה אתם מעדיפים לשחק את הזלדה החדש בצורה כל כך מגעילה שתיצטרכו לעשות מדיטציה אחר כך על הWIIאו בצורה מדהימה על הPC?שיפתחו את כל המשחקים לכל הפלפורמות ואז למי שהיה קונסולה יחנק עם החרא שלווכל מי שהיה מחשב יהנהכמובן שמצב כזה אף פעם לא יקרה.כסף כסף כסף כסףאני די בטוח שהמון אנשים היו רוצים קונסולה\מחשב אחד שיוכל להריץ את כל המישחקיםאבל יש שיקולים כלכלים שאתה לא יכול ליתהלם מהם סוני\מיקרוסופט\ונינטנדו לוקחים עמלות על מישחקים שנימכרים לקונסולות שלהם וזה יוצא הרבה מאוד כסף וביגלל שאין לאף חברה זכויות על PC בPC אין להם זכות לקחת עמלות
פורסם 2006 בדצמבר 1218 שנים אני חושב שאם אתה גיימר רציני אתה חייב להיות בעל קונסולה אחת לפחות.אני לא יודע למה אבל תמיד אהבתי את המשחקים בקונסולות, הם נראים יותר טובים, מעניינים ומלוטשים יותר.זה נשמע פסיכולוגי.זה הרי עובדה שהמשחקים הכי חזקים הם למחשב ( כמובן חוץ מכאשר בתקופה קצרה שהקונסולות החדשות רק יוצאות, וגם זה לא תמיד ).אני גיימר בנשמה ואין לי שום קונסולה ( יש לי רק את -S1 מלפני שנים ), אבל יש לי מחשב חזק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.