עבור לתוכן

בעיה ברכישת מצלמה,1500 לא סגור על זה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

תודה.

עכשיו הבנתי שמה שאני מחפש זה דמוי SLR !

אז אם אפשר פעם אחרונה .......

תקציב : 1800 כולל הכוול !

זום : לא הכי אכפת לי, אבל אם אפשר אז שכבר יהיה אחד טוב, וכמו שאמרתי בעיקר לצילום אנשים מטווח של 10 מטר גג...

מגה פיקסל : אני חושב ש- 5 יספיקו ! אני לא הולך ליגזור חצי תמונה או לפתח את התמונות שלי על דף של 2*1 מטר...

דברים אחרים : אם אפשר שיהיה לה צילום מהיר,הכוונה זה שאם אני רואה משהו מהיר שאני חייב לצלם אותו תוך שנייה אז שיהיה לה פוקוס אוטמוטי ושתוכל לצלם כמה תמונות ברצף ומהר...

אם אפשר גם קישור לקניית חצובה טובה ושתתאים למצלמה זה יהיה מעולה !

פורסם

עכשיו הבנתי שמה שאני מחפש זה דמוי SLR !

זה מה שהבנת ממה שכתבתי שם? :kopfpatsch:

פורסם
  • מחבר

מה זה לא יכול ליהיות ?

עד שחשבתי שהבנתי משהו... :-[ :-[ :-[

אז מה שאני מחפש זה מצלמה רגילה , לא כיס ! מן מצלמה שניראית כמו מצלמה רגילה...

פורסם

אוקי, אם אתה מודע לזה שההבדל היחידי הוא העיצוב החיצוני ושבעצם מדובר במצלמות שמקבילות בטכנולוגיה שלהן למצלמות כיס, אז אין בעיה. באופן אישי אני חושב שיש המון דברים אחרים במצלמה שחשובים בהרבה מהעיצוב החיצוני, אבל אם אתה רוצה להפוך את זה לפרמטר החשוב ביותר, אז בכיף, לך על זה.

פורסם
  • מחבר

זה לא הכי הכי חשב אבל אני לא רוצה שהמלמה תיראה כמו בלוק.

אם לוקחים מצלמת כיס ומלמה כמו שאמרתי שהטכלוגיה שלהן מקבילה אז המצלמה הרגילה תיהיה יותר יקרה ? כי אם לא אז אני מעדיף שהיא תיהיה כמו מצלמה רגילה

(כמו שה- S2 ניראת) . איזה מצלמה רגילה הכי מומלצת לצילום אנשים בטווח מחירים הזה ? (1200-1800 כולל הכול)

פורסם

זה לא הכי הכי חשב אבל אני לא רוצה שהמלמה תיראה כמו בלוק.

אם לוקחים מצלמת כיס ומלמה כמו שאמרתי שהטכלוגיה שלהן מקבילה אז המצלמה הרגילה תיהיה יותר יקרה ? כי אם לא אז אני מעדיף שהיא תיהיה כמו מצלמה רגילה

(כמו שה- S2 ניראת) . איזה מצלמה רגילה הכי מומלצת לצילום אנשים בטווח מחירים הזה ? (1200-1800 כולל הכול)

למה אתה מתכוון ב"מצלמה רגילה"?

לגבי הכי מומלצת, זה תלוי במה שאתה מחפש. נסה לענות יותר בפירוט על השאלות של Chevy:?

מה אתה מחפש במצלמה? קומפקטיות? גודל? זום גבוה?

...ועל זה אני מוסיף - עדשה רחבה? צילום באור קיים ללא פלאש? מסך מסתובב?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים