עבור לתוכן

כרטיס רשת אלחוטי וראוטר ב200 250 שקל..

Featured Replies

פורסם

מה הכי כדאי והכי משתלם לי לקנות משם? החדר הוא לא ממ"ד והחדרים באותה הקומה..

העיקר שלא התנתק לי האינרטנט אני מתכנן להשאיר את המשחב כל לילה להוריד דבירם.. אז שהכל יעבוד חלק..

תקציב 250-450 לשניהם עדיף כמה שיותר נמוך..

פורסם

דבר ראשון - אחד המחשב יהיה מחובר פיסית לראוטר - מן הראוי שזה יהיה מהמחשב שמבצע שיתוף קבצים.

טכנולוגית האלחוט השתפרה בשנים האחרונות, אך עדיין ייתכנו ניתוקים - לא משנה עד כמה הרשת יקרה/איכותית.

דבר שני - לא פירטת איזה תשתית (ADSL או כבלים) - אני אתן המלצה לגבי ADSL (למרות שהראוטר המומלץ גם אמור לעבוד עם כבלים).

אני אמליץ על החבילה של 3Com (אני לא יודע אם יש אותה ב-KSP, תבדוק לבד)- הנתב הוא 3CRWE554G72T.

לרוב הוא מגיע עם כרטיס רשת USB - אני ממליץ לבדוק אופציה להחליף לכרטיס שיהיה כרטיס PCI (עובד יותר טוב מנסיוני)

פורסם

Linksys WRT54GL 54Mbps Router +כרטיס רשת פשוט שעולה 95 ש"ח בערך יהיו מעולים.

אני בחרתי בראוטר הזה אחרי דיון שפתחתי ולבסוף פה אחד המליצו עליו. אני מאוד מרוצה ממנו.

פורסם
  • מחבר

האמתי גם אני פתחתי פה פעם דיון וזה מה שמליצו לי עליו..

לגבי כרטיס רשת זה משנה איזה אני יקח? או כל כרטיס רשת יהיה טוב.. כמובן אלחוטי..

וזה לא די יקר הראוטר הזה? 350 שקל..

פורסם
  • מחבר

מצטער שאני מקפיץ.. אבל אני רוצה לקנות את המשחב וזה הדבר היחיד שנשאר לי ועבר כמה ימים..

ראוטר ב350 די יקר.. יש משהו ב200 250 עדיף 200 שהוא גם ראוטר מצויין ולא יהיה בו תקיעות?

עדיף מKSP אבל..

דבר נוסף ממש חשוב אם במחשב החדש אני מחבר את הראוטר ובמשחב הישן את הכרטיס רשת אלחוטי יהיה רשת?

כי אני לא רוצה לשים במחשב החדש את הכרטיס רשת אלחוטי כי לא נשאר לי מקום בסלוט הPCI..

והתשתית היא של כבלים.. למה זה משנה בדיוק?

פורסם

מצטער שאני מקפיץ.. אבל אני רוצה לקנות את המשחב וזה הדבר היחיד שנשאר לי ועבר כמה ימים..

ראוטר ב350 די יקר.. יש משהו ב200 250 עדיף 200 שהוא גם ראוטר מצויין ולא יהיה בו תקיעות?

עדיף מKSP אבל..

דבר נוסף ממש חשוב אם במחשב החדש אני מחבר את הראוטר ובמשחב הישן את הכרטיס רשת אלחוטי יהיה רשת?

כי אני לא רוצה לשים במחשב החדש את הכרטיס רשת אלחוטי כי לא נשאר לי מקום בסלוט הPCI..

והתשתית היא של כבלים.. למה זה משנה בדיוק?

דבר ראשון, אתה באמת צריך להצטער... כל מה שאתה שואל כבר דוסקס בפורום הזה.

דבר שני, זה חשוב מה היא התשתית כי יש נתבים שהם רק לסוג תשתית אחת, בנוסף יש נתבים טובים יותר ופחות לתשתית מסויימת (בעיקר בכבלים).

דבר שלישי, אתה יכול לחבר כמה מחשבים בסוגי מדיה שונים (אלחוטי וקווי) והם יעבדו יחדיו.

דבר רביעי, אם 350 יקר לך - תחפש נתב זול יותר. אני לא בקיא באתר של KSP, אבל אני מאמין שיש שם חיפוש. וכמו כן יש את זאפ להשוואות.

בנוסף, יש את ה3CRWER100-75 של 3COM שאפשר למצוא אותו בטווח מחירים שלך, אבל תזהר כי בחלק מהדגמים התחברות בL2TP לא עובדת טוב.

פורסם

PerGola, נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים