פורסם 2006 בדצמבר 1018 שנים מה בדיוק חשבת שהיא עושה ?חשבתי שהיא נותנת הגדרות אופטימליות או מסדרת דריברים של דברים לא יודע אבל כבר אני מוחק אותה היא לא שימושית כבר (חד פעמית חחח).
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני התקנתי את ה forteManager ויש לי בעיה איתו.החלון של הפורטה עןלה על אופצית ה Support ולא ניתן ללחוץ כל שום אופציה אחרת (Picture/Color/Options) פשוט לא קורה כלום כשלוחצים על האיקונים שלהם.יש למישהו מושג מה עושים?הסרתי אותה והתקנתי שוב וביצעתי Restart כמו שהתוכנה ביקשה . . .
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אני התקנתי את ה forteManager ויש לי בעיה איתו.החלון של הפורטה עןלה על אופצית ה Support ולא ניתן ללחוץ כל שום אופציה אחרת (Picture/Color/Options) פשוט לא קורה כלום כשלוחצים על האיקונים שלהם.יש למישהו מושג מה עושים?הסרתי אותה והתקנתי שוב וביצעתי Restart כמו שהתוכנה ביקשה . . .לי זה עובד מצוין.הורדת את התוכנה מהאתר שלהם? יש לך את הדגם של המסך שהתוכנה תומכת בו?אם כן אז פשוט אחרי פעם הבאה שתפרמט זה יעבוד ;D
פורסם 2006 בדצמבר 1118 שנים אם כן אז פשוט אחרי פעם הבאה שתפרמט זה יעבוד ;D בכל מקרה, פתחתי קריאה אצל LG. אם יחזרו עם משהו מועיל אני אעדכן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.