עבור לתוכן

התלבטות בין שני סוגי אוזניות?

Featured Replies

פורסם

אבקש את עזרתכם בלהכריע בין שני סוגי האוזניות הבאות ,הם דרושות לי בעיקר לשמוע מוזיקה ,יש לי אפשרות שאחי יביא לי אותם מחו"ל במחיר זול מאשר בארץ משמעותית ,לכן הלכתי על הטוב ביותר (יחסית למחיר שאני מוכן לשלם) האחד SONY MDR-V700DJ והשני Sennheiser HD555 תודה על העזרה ,די דחוף!

פורסם

יש פורום אודיו, הועבר.

פורסם
  • מחבר

וכעת שאני סוף סוף בפורם הנכון אולי "פליז" מישהו יכול לענות לי ולנמק ,תודה מקרב לב של האוזניים שלי :hi:

פורסם

ה555 עדיפות לכל דבר שלא דורש אוזניות אטומות

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי ,מזה אוזניות אטומות :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

תודה אחי :xyxthumbs:

רק כרגע שמתי לב שה- 555 הם לא אטומות :smile1: האם זה אומר שכל מי שבסביבתי שומע את מה שאני שומע ???

פורסם

אחי ממליץ שתתן עוד פרטים על הקניה.

למשל תקציב,שימושים,קניה בארץ\חו"ל,נייח\נייד,סגנונות מוזיקה שאתה שומע.

פורסם

אני ממליץ לך לתת לנו את התקציב כדי שנוכל לעזור לך (ואם אח שלך יכול להביא לך מחול זה אחלה)

פורסם
  • מחבר

המצב הוא כדלקמן : אחי כבר קנה את שני האוזניות בחו"ל כיום עומדת בפני הדילמה מה לבחור ומה להשאיר לו ,הוא אמר לי שאני יכול לבחור מה שבא לי. ההבדל בניהם הוא 20 דולר.

מה שחשוב לי זו האיכות של המוזיקה שאני ישמע וכן לא להפריע לסביבתי (למשל אם אני שומע מישהי גונחת בסרט כחול :silly:)

פורסם

מבחינת איכות סאונד ה- 555 לפי דעתי ינצחו,אבל הם מאוד פתוחות אז אנשים מסביב ישמעו את כל הגניחות :o

פורסם
  • מחבר

אחי הגניחות היו בצחוק רק בשביל להעיר את כל הישנים ,כל מקרה תודה ,גם אני כבר כמעט בטוח ללכת לכוון ה-555 מה שהכי חשוב לי זה איכות הצליל!

אני רק מקווה שאחי לא ישנה את דעתו ויתן לי בסוף את הסוני ,לכן החלטתי לנקוט בתרגיל לבוא ולהגיד לו שבגלל שהסוני בארץ הם יקרים יותר אז אני משאיר לו אותם כי הוא יותר גדול ! (מה דעתכם ילך או הלך עלי :xyxthumbs:)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים