עבור לתוכן

בעיה בקרטיס רשת אלחותי USB

Featured Replies

פורסם

אוקי היתקנתי דרייברים והקרטיס רשת פועל אם התוחנה .. אבאל אני לרא רועה את הקרטיס רשת ב Network Connections... מישהוא יכול לעזור לי בקשה..??

תודה מרוש..

פורסם

תלמד לכתוב

ואז אולי יעזרו לך

פורסם
  • מחבר

תירה... זה שהפורום הזה לפמים מלה בחסר הסכלה זה בעיה אחד.. וכן תישמה יש בעיה שקורים לה דיסגרפיה ודיסלקצעיה ויש אנשים שנולדים אם זה.. קצת תן קבוד ואל תגיד שתויות...

פורסם

תראה צילום מסך של הNETWORK CONNECTIONS.

תלמד לכתוב

ואז אולי יעזרו לך

תרגיע.

פורסם

האם הכרטיס במחשב נייד??

במחשבים ניידים ישנים ישנה בעיה שהUSB לא מקצה מספיק מתח לאותה היציאה ולכן הכרטיס מתנתק לאחר ההתקנה ולא רואים אותו בהגדרות הרשת כי כרטיס כזה דיי צורך חשמל.

אני פתרתי את הבעיה אצלי ע"י חיבור של רכזת USB שמקבלת חשמל ממקור מתח חיצוני ולא מהמחשב ואליה חיברתי את הכרטיס..

פורסם

תבדוק במנהל ההתקנים שאין לך סימני שאלה צהובים ... כי אם כן תתקין מחדש את הדרייברים ..

פורסם
  • מחבר

אינה תמונה...

45786a109ad5a616565929.jpg

פורסם

ומה התוכנה אומרת לגבי הכרטיס ?

פורסם
  • מחבר

חחחח שהוא נימצה ומותקן...

אבאל הוא לא מופיה שם בNetwork Connections..

פורסם

אתה מצליח להתחבר עם התוכנה?

אם כן, אז פשוט תשתמש בה....

לXP יש תוכנת ניהול לאלחוטי, לפעמים כשלא משתמשים בה זה עושה כל מיני דברים מוזרים.

פורסם
  • מחבר

כן אני יודיעה .. בגלל זה אני צריך לירות את הקרטיס רשת כדי לישתמש בתוחנה של XP... כיז ה עושה לי בעיות אם התוחנה של הקרטיס רשת ...

פורסם
  • מחבר

HOP

פורסם

איזה מין בעיות? התנתקויות? לא מתחבר אוטומטית?

איזה כרטיס זה ואיזה דגם של מחשב נייד?

מנסיוני, כרטיסים אלחוטיים עובדים יותר טוב עם התוכנה שמגיעה איתן,

וגם נותנת להשתמש בפיצ'רים מתקדמים (אם יש).

דר"כ המערך שבבים הוא של חברת RALINK,

חבל שהשחרת את האייקונים בשורת המשימות... ככה הייתי יודע אם אתה משתמש בתוכנה הרגילה של הRALINK או שזו תוכנת ניהול אחרת.

פורסם
  • מחבר

אני מישתמש בתוחנה הרגילה שהדרייברים ... וכן יש לי בעיה של היתנתקויות .. וכן הרטור מחובר וכול הנורות בסדר מתי שאני מיתנתק זה כעילו הקרטיס רשת לא קולת פיתום את הראותר..

פורסם

HOP

חוצפן. נוספה לך אזהרה על הקפצה. זו אזהרה 1 מתוך 3.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים