עבור לתוכן

ארטיפקטים בNFS carbon, יכול להגרם ממעבד או זכרונות מומהרים?

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון..

הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב:

לוח:

GA-7VAXP @ f15 hacked bios

זכרונות:

512mb ddr 400mhz adata

256mb ddr 333mhz samsung

128mb ddr 266 hynix

895mb ram total

ד. קשיח:

לא רלוונטי..

מעבד:

amd athlon xp 2500@3000

המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק?

משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים ביותר.

פורסם

מה זה ארטיפקטים י?

פורסם

עם כמה שאני יודע ארטיפקטים נגרמים מכרטיס מסך לא תקין (בעיה בקירור למשל)

זה גם קרה לי פעם (ארטיפקטים אחרי כמה דקות משחק) והסתכלתי על כרטיס המסך שלי מלמטה, וראיתי שמאוורר אחד מהקירור נדפק

אני לא יודע אם ארטיפקטים יכולים להגרם בעקבות זכרון / מעבד מומהר

בכל מקרה לא הייתי משחק עוד עד פתרון הבעיה, תבדוק אם כרטיס המסך נראה בסדר, אם הוא לא, תשלח אותו לחנות אם הוא באחריות

אתה יכול לבדוק משחק שונה לוודא שהבעיה היא לא במשחק עצמו, אך אם הבעיות הופיעו פתאום זה זה כנראה חומרה

פורסם

תעדכן דרייברים

עריכה:

מתי הבעיות התחילו?

בדוק אם יש ארטיפקטים גם במשחקים אחרים

פורסם

^^^

הוא רשם שיש לו את הדרייברים הכי מועדכנים שיש

פורסם

פתחו על זה כבר פוסט די דומה.. תסתכל בו אולי יעזור גם לך התשובה שנתתי לו :

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=222275.0

בגדול, אצלי המשחק נוטה לקרוס יותר כאשר אני בOC מוגזם (כזה שגם נותן מעט ארטיפקטים ב ATITOOL) אבל בשום מקרה אין לי במשחק ארטיפקים..

פורסם
  • מחבר

בעקרון הכ. מסך שלי אינו בOC...אני מריץ אותו בסטוק..

הבעיות התחילו..אממ וואלה לא יודע..אני לא נוטה לשחק יותר מדי במחשב מחוסר זמן..שדרגתי את הכ. מסך והתחלתי לשחק במשחק ואני חושב שהארטיפקטים היו עוד ממהתחלה אחרי החלפת כרטיס המסך/התקנת המשחק.

בעקרון רציתי לדעת אם ארטיפקטים יכולים להגרם ממעבד או זכרון מומהר.

אני אנסה משחקים אחרים ונראה מה יהיו התוצאות..רק צריך קצת זמן בשביל זה..תודה לעוזרים התרד' עוד יוקפץ.

פורסם
  • מחבר

אוקי שחקתי עכשיו במשחק אחר וארטיפקטים הופיעו לי גם בו..

מה עושים במצב הזה? האם הזכרון או המעבד יכולים להיות אשמים בזה.? או שמא שוב נפלתי על INN3D עם כרטיס מסך באגיסטי?

פורסם

תתן את הכרטיס לחברה לבדיקה אם באחריות

פורסם
  • מחבר

עד עכשיו עם כל התגובות לא קיבלתי תשובה לגבי השאלה שלי בראש התרד' והשאלה שאני חוזר עליה בכל הודעה...מישהו?

למסור את הכרטיס לאחריות זאת לא בעיה, אבל קודם אולי לא הכרטיס הוא האשם..

פורסם

אי אפשר להחזיר את מהירות הזכרונות והמעבד למהירות המקורית ולראות אם יש בעיה?

בנתיים אם זה אכן הכרטיס חבל עליו

פורסם
  • מחבר

אפשר..

באיזו תוכנה ניתן להשתמש כדאי לאמץ את המחשב מבחינה גראפית? כי הארטיפקטים מתחילים בד"כ אחרי משחק ממומשך של כשעה בערך..ולא תמיד יש כוח לשחק או לחכות להם..אז באיזה תוכנה ניתן להעמיס על המחשב כדאי לבדוק את הבעיה?

אגב חוץ מארטיפקטים קורא שלפעמים המשחק פשוט קופא ואיתו המחשב...

פורסם

ATIL TOOL BETA :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אה אוקי הייתי בטוח שהוא זמין רק עבור כרטיסי ATI..תודה.

פורסם

זה קורה גם לחבר שלי שיש לו כרטיס בדיוק כמו שלך רק של אפולו זה קורה כמעת בכל משחק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים