עבור לתוכן

FinePix S6500fd - ביקורת שלי...כנסו!

Featured Replies

פורסם

החל מלפני שבוע יש לי את המצלמה המדוברת ורציתי להביא לכם אותה בחוות דעת, כמו ביקורת כזאת אבל בקטנה...

אני יעבור רק על הנקודות החלשות שלה ואשווה כמה מהן עם הדגם היותר מתקדם שלה, ה -S9000/9500.

בעיקרון אלה לא דברים שיגרמו לי אישית להתחרט על הקנייה אבל בהחלט ישנם כמה נקודות חשובות שהיה עדיף שישפרו...

חסרונות:

• אין אפשרות להוספת פלאש חיצוני - (ב S9500 יש אפשרות ל hot-shoe)
  • אין Auto Rotate במצב Playback לתמונות שצולמו אנכית - לא נוח
  • הזום שניתן לעשות על תמונה שכבר צולמה הוא מוגבל, לדוגמה על תמונת 480 א 640 אין אפשרות בכלל לעשות זום. וברזולוציות גבוהות יותר הזום מוגבל עד להגדלה מסויימת
  • מחיקת תמונה לוקחת קצת יותר מדי זמן ומלווה באנימציה מעצבנת
  • אין מייצב תמונה
  • אין ספירה של התמונות. המצלמה אמנם ממספרת את התמונות אך אינה עושה ספירה, ככה שאם אתה מוחק עם המצלמה תמונות אתה לא תדע כמה צילמת בסה"כ...
  • העינית האלקטרונית (EVF) לא ממש איכותית (רק 118,000 פיקסלים) - בעוד שב S9500 יש 235,000
  • צילום מאקרו חביב אך זקוק למעט ליטוש, יכולת מיקוד ממרחק של 10 ס"מ - בניגוד ל S9500 עם יכולת מיקוד של 1 ס"מ...
  • מכסי הגומי של החיבורים במצלמה נורא פשוטים, עדינים וזולים...יכולים בקלות להיקרע...
  • הצורך בכרטיס זיכרון מסוג xD, שיקר מאוד ביחד לסוגים אחרים....

בגדול אלה הדברים שהכי מפריעים לי כרגע ואיתם אני חושב שאפשר לחיות...אני חושב שאם למישו יש את האפשרות להוסיף עוד 600-700 ש"ח כבר עדיף ללכת על ה S9500...אבל זה לא מוריד מערכה של המצלמה שלי...

המצלמה הזאת מקדמת אותי משמעותית בקטע של צילום והיא פשוט אידיאלית לכל מי שלא יכול להשקיע במצלמת רפלקס אבל מחפש מצלמה שתיקח אותו הכי קרוב לשם...

יש למצלמה הזאת הרבה יותר פלוסים מהמינוסים שציינתי למעלה ולסיכום אני חושב שזאת מצלמה חצי מקצועית מצויינת במחיר מצויין ואני ממליץ לכם...

הנה כמה תמונות בתור התחלה

dscf0011eg5.jpg

הכוס קצת מלוכלכת :)

dscf0050uo4.jpg

סתם גולות בתוך אגרטל

dscf0033ki7.jpg

פורסם

חסרונות:

• צילום מאקרו חביב אך זקוק למעט ליטוש, יכולת מיקוד ממרחק של 10 ס"מ - בניגוד ל S9500 עם יכולת מיקוד של 1 ס"מ...

יש לה מצב לצילום מאקרו ממרחק של 1 ס"מ כמו ב-S9000, הוא נקרא סופר מאקרו.

פורסם

אני חושב שיש לך אפשרות לבחור המצלמה תמספר מחדש בכל פעם כמה תמונות צילמתה

תבדוק את זה

פורסם
  • מחבר

אני חושב שיש לך אפשרות לבחור המצלמה תמספר מחדש בכל פעם כמה תמונות צילמתה

תבדוק את זה

האופצייה הזאת רק מאפסת את המיספור כאשר מוחקים את הכל...בשביל לדעת בדיוק כמה תמונות יש לך בזיכרון אתה צריך לצלם בלי למחוק כלל...

מלא פעמים אני מוחק תמונות ישר אחרי שאני מצלם אותם ומשאיר את רק את הטובות...וזה ממש מרגיז שאני לא יכול לדעת כמה "תמונות איכותיות" יש לי כי המצלמה לא יודעת לספור כמה תמונות יש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים