עבור לתוכן

לוח 965 איכותי שמיועד לאוברקלוק ל-E6400 - אסוס או ג'יגהבייט

Featured Replies

פורסם

Asus P5B-DELUXE = 1180

GIGABYTE GA-965P-S3 = 780 או דגם אחר שתציעו

מה עדיף?

אני אישית אוהב את Asus, אך מהם ההבדלים המהותיים ביניהם והאם הם מצדיקים תוספת של 400 שקל למחיר?

פורסם

ההבדלים.. P5B DLX יותר קריר מבחינת הצ'יפ יש לו CF מגיע לOC מעל באס 500.. בעיקרון הוא מלך האוברקלוק.. ויש לו כל מיני פיצרים אחרים שאתה לא כזה צריך.. לעומת זאת ה965P-S3 אם אתה לא צריך CF ולא תעבור באס 500 עדיף לקחת אותו כי הוא זול הרב היותר וממש משתלם יחסית למחירו.. ומגיע לOC גבוה מאוד גם..

פורסם
  • מחבר

אני עדיין לא מספיק מתמצא באוברקלוק אבל אני מעוניין להיכנס לזה

השאלה היא האם אני אוכל בכלל לעבור את הבאס 500?

E6400,X1950PRO, לפחות 1G זיכרון 800MHZ

פורסם

באס 500 עם E6400 זה אומר מהירות מעבד 4000 זה בעצם אומר שזה הגג שתגיע בקירור אוויר..

ככה שרק אם תקנה קירור גז או מים תוכל לעבור את באס 500..

כמו כן יש לציין שלא בטוח בטוח תגיע עם ה965P-S3 לבאס 500 צריך מזל אם אין מזל אתה תעצר עוד לפני אם יש מזל אתה תוכל אפילו יותר..

וככה זה בכל לוח.. אם אין לך מזל נדפקת.. אני הייתי הולך על ה965P-S3..

תזכור שזה 450 שקל הבדל שיכלת להשקיע בדברים הרבה הרבה יותר שימושיים..

פורסם

אם כבר גיגהבייט א\ ה 965 DS3

פורסם

אתה טועה.. שיקח את הS3..

פורסם
  • מחבר

בעיקרון אני לא מעוניין בקירור גז או מים - זה מסובך ויקר מדי - וגם אין לי צורך ממשי בזה...

לפי מה שאתה אומר האסוס בטוח יגיע לזה, או שזה אותו הדבר כמו לדבי הג'יגהבייט?

פורסם
לפי מה שאתה אומר האסוס בטוח יגיע לזה, או שזה אותו הדבר כמו לדבי הג'יגהבייט?

תסתכל גם עם האסוס לא בטוח תגיע אבל יותר סיכוי שתגיע איתו לOC המקסימלי שתוכל עד שחום המעבד יעצור אותך מאשר הגיגהבייט..

אבל בד"כ הגיגהבייט מגיע לבאס 450 ו500 גם.. ככה שאני לא מאמין שתעבור את זה..

חוצמיזה תוספת מהירות למעבד סתם שתדע לא תעזור לך בכלום.. אלא אם אתה משתמש בתוכנות כבדות..

ככה שגם אם תגיע למהירות 3600 לא תשים לב להבדל בינו לבין מהירות 4000.. אין טעם להשקיע עוד 400 שקל על הלוח אם הגיגהבייט מספיק..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים