עבור לתוכן

מה עדיף? LCD רגיל או רחב?

Featured Replies

פורסם

המסך מיועד למשחקים, אינטרנט, אופיס וכו'.

התקציב שלי הוא בסביבות 2000 עם מקסימום חריגה של 500 שקל.

קודם כל מה עדיף? ולמה? (כמעט תמיד זה נראה שהמסך הרחב קטן יותר מהרגיל)

ברחבים יש את ה-

22" CMV 221D ב- 2150

20" LG L204WT ב- 2000

20" DELL E207WFP ב- 2000

מה כדאי מביניהם? או משהו אחר?

ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה?

תודה!

פורסם

במשחקים וסרטים הרבה יותר כדאי רחב..

לשימוש אינטרנט אופסי אומרים שעדיף רגיל.. למרות שאני לא מבין את זה כי במסך רחב תוכל לפתוח 2 חלונות ו2 אתרים ביחד ולכן לדעתי לכל השימושים רחב עדיף יותר.. אבל אם השימוש הוא בעיקר משחקים וסרטים אז אין בכלל ספק שכדאי רחב.. סרטים אתה רואה על כל המסך בלי הקצוות השחורים ובמשחקים יש יותר מרחב ראייה לצדדים..

ומה העניין שקראתי בקשר להורדת הרזולוציה במשחקים, למה הכוונה?

במסי LCD בעיקרון בכל מסך יש רזולוציה טבעית.. ברגע שתוריד ממנה אז התמונה קצת תתעוות ותראה מוזר..

יש מסכים שכשאתה מוריד יותר שמים לב לעיוותים ויש כאלה שכמעט בכלל בכלל לא שמים לב..

פורסם
  • מחבר

אבל למה יש צורך להוריד את הרזולוציה? בגלל התמיכה של המשחק עצמו?

פורסם
אבל למה יש צורך להוריד את הרזולוציה? בגלל התמיכה של המשחק עצמו?

יש מצבים בהם יש לך משחק חזק מאוד והכרטיס לא מספיק חזק.. ככה שכדי לשחק בו חלק בלי תקיעות במקום לשחק ברוזלוציה 1680 תצטרך להוריד ל1280..

ואז במקרה כזה כשתוריד רוזלוציה יהיה עיוותים..

פורסם
  • מחבר

אוקיי, יש לך המלצות למסכים רחבים?

ומה אתה חושב על אלה שכתבתי בהודעת פתיחה?

פורסם

גם אני קונה מחשב והתלבתתי בין כל אלה.. ממה שהבנתי הCMV באותה איכות של הLG מהרבה אנשים ומלא מרוצים ממנו..

ככה שאני הייתי מוריד את הLG.. ואת הDELL אני מדבר על ה2007 אותו אולי יש אנשים שיעדיפו על הCMV בגלל האיכות שלו הוא בין המסכים שרואים בהם הכי טוב..

אבל גם בCMV רואים מצויין הוא עולה פחות והוא 22 אינטש.. אני שבוע הבא גם קונה מחשב.. ואחרי התלבטות ארוכה לוקח את הCMV..

כמו כן אתה יכול לראות אותו בתצוגה של KSP אבל תבקש שיחברו אותו למחשב בנפרד אחרת יהיה ריצודים ולא יראו טוב..

פורסם
  • מחבר

ממה שראיתי הדל 207 הוא עם 5MS

והדל שהמלצת הוא עם 16MS - זה מספיק טוב למשחקים??

יכול להיות שאני גם אקח את ה-CMV למרות שפעם ראיתי מסך אחר שלהם אצל חבר ולא אהבתי

אבל את האמת זה היה 17" LCD פשוט, ונראה לי שה-22" ברמה אחרת לגמרי

פורסם
והדל שהמלצת הוא עם 16MS - זה מספיק טוב למשחקים??

אין שום מריחות במשחקים במסך הזה.. מכמה אנשים שיש להם את המסך פה בפורום..

יכול להיות שאני גם אקח את ה-CMV למרות שפעם ראיתי מסך אחר שלהם אצל חבר ולא אהבתי

אבל את האמת זה היה 17" LCD פשוט, ונראה לי שה-22" ברמה אחרת לגמרי

יש תצוגה בKSP אם תרצה לראות איך הוא.. אבל תבקש שיחברו אותו למשחב נפרד אחרת לא תראה את האיכות שלו..

פורסם

מזה LCD רגיל או רחב?

כאילו הכוונה לאינטצים או שבכלל הוא התכוון

CRT מול LCD?

פורסם

מזה LCD רגיל או רחב?

כאילו הכוונה לאינטצים או שבכלל הוא התכוון

CRT מול LCD?

הוא התכוון רק ל LCD

מסכי LCD תשע עשרה אינטצ (ומעלה) זה מה שנקרא מסכים רחבים.... תומכים ברזולציה רחבה... בניגוד למסכי 17" ומטה שלא תומכים ברזולוציה רחבה ( widescreen)

פורסם
מסכי LCD תשע עשרה אינטצ (ומעלה) זה מה שנקרא מסכים רחבים.... תומכים ברזולציה רחבה... בניגוד למסכי 17" ומטה שלא תומכים ברזולוציה רחבה ( widescreen)

ממש לא..

יש מסך רחב.. שהרוחב של המסך גדול יותר והגובה קטן יותר.. ואז למשל כשיש לך סרטים במקום שיהיה את הקצוות השחורים למעלה ולמטה אתה רואה את הסרט על כל המסך ובמשקחים יש יותר טווח ראייה לצדדים ואפשר לפתוח נגיד 2 אתרים במכה.. בעיקרון תחשוב על מסך רחב כמלבן..

ומסך רגיל הוא התכוון גם לLCD אבל רק שהוא לא רחב בצדדים והוא ריבוע כזה ולא מלבני..

כמו כן הרזולוציה בין רחב לרגיל שונה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים