פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים שלום . אני כבר פתחתי אשכול לגבי משהוא אחר ... אבל מסתבר שבדקתי ובמחשב שלי. יש 3 מאווררים אחד במרכז של לוח האם , השני זה של הכרטיס מסך משהוא קטן ואחד נסתר ליד הארד דיסק , עכשיו זה שליד הארד דיסק הוא לא עובד הוא נשאר לא זז שהמחשב דלוק , זה אמור להיות ככה או זה התקלקל וגורם למחשב שלי להתקע לאחר כמה זמן ולכבות ? תודה רבה לעוזרים !
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים המאוורר הזה אמור לעבוד כמו כל שאר המאווררים.אם אין לך ניסיון בחומרה כדאי שתפנה לטכנאי.שאלה אחת-איך זה קשור לפורום WINDOWS?
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר אז ממה נובעת הבעיה של ההתקעות פתאומית ולגרימת כיבוי המחשב ... עד עכשיו לא עלה לי עכשיו הוא בסדר עולה , אבל יש מצבים שהוא ניתקע , ממה זה ?
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים רוב הסיכויים שבגלל שהמאוורר שלך לא פועל אז יש התחממות יתר-וזה מה שגורם לתקיעות ולתקלות.אז שוב תפנה לטכנאי והוא כבר ימצא לך פתרון, ואם צריך אז גם יחליף לך מאוורר.מקווה שעזרתי.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים מחבר אחי אבל המאורר אחד לא עובד .. כי הוא צריך להיות ככה הסבירו לי .. השאר עובדים יכול להיות בעיה אחרת בלוח ? איך אני יכול לבדוק ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.