עבור לתוכן

חשד: נרצחה נערה בת 13 בקצרין

Featured Replies

פורסם

גופת נערה בת 13 נמצאה בשירותי בית הספר בו למדה בקצרין. הבהלה כבר התפשטה, אזרחים חושדים שמדובר בבני סלע הנמלט אשר אין לו דבר להפסיד.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336969,00.html

• תגובות 53
  • צפיות 5.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

מפחיד מאוד, יש לי שני חברים שאחד מהם נמצא שם אני מקווה שהוא בסדר בטח זה שלא שם לא יודע בכלל שזה קרה.

בלי יותר מידי מילים לתאר (במיוחד כי אין) מזעזע ומחריד.

פורסם

תנצב"ה

אם זה בני-אני צינצנת.(הוא בכלל לא מוזכר בכתבה)

פורסם

לא שמעתי על המקום,איפה זה נמצא?

פורסם

רמת הגולן.

פורסם
  • מחבר

תנצב"ה

אם זה בני-אני צינצנת.(הוא בכלל לא מוזכר בכתבה)

הוא לא צרייך להיות מוזכר, או חשודים כלשהם בכלל. כרגע המשטרה רק "חושדת" שמדובר ברצח. זה לא אופייני לקצרין, עיר שקטה וזה הרצח הראשון בה. כבר הועלו השערות ובהן נאמר שלבני סלע לא נותר דבר להפסיד ולכן יבחר אולי גם להפטר מקורבנותיו.

פורסם

מה לא שמעתם? ברגע שבני סלע ברח כל העבריינים יצאו לחופשה, אז מעכשיו הוא אחראי על כל פשע שמתרחש

פורסם

היכן בדיוק הועלו ההשערות? ומדוע לרצוח את קורבן :\ זה די חסר תועלת אם הוא במילא ישב לתמיד אם יתפסו אותו.

וקצרין היא מקום קטן ושקט. הוא יבלוט כמו פיל בחנות חרסינה.

פורסם

די כבר עם בהלת הבני סלע

עוד מעט הוא יהיה אשם בגרעין האיראני :s07:

פורסם

מה, הוא לא?

פורסם
:oבלי בושה! עכשיו הוא גם הורג אנשים בתאונות דרכים!
פורסם

אולי תפסיקו להיות "מצחיקים" ותחזרו לנושא הרציני באמת, העניין הוא שילדה בת 13 נרצחה מישהי שיכולה להיות כמו האחות בישביל חלק מאיתנו או הבת בישביל חלק מאיתנו או אפילו קרובה או מכר, קצת רצינות.

פורסם
  • מחבר
המשטרה חושדת הבוקר (7.12.06) כי קבוצת נערים התעללה באכזריות בתאיר ראדה בת ה-13 מקצרין, רצחה אותה והשאירה את גופתה מוטלת בחדר השירותים.

נערים? ילדים רצחו ילדה? יש לנו עוד לאן להתדרדר? חבל ששרת החינוך מתעסקת במפות במקום באלימות בבתי הספר. למה כולם מחכים? שכמו בארה"ב ילדים יתחילו להביא נשק חם לבי"ס ולרסס אנשים?

פורסם

פשוט מדינה של חולי נפש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים