פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים יש המון, תעשה חיפוש פה בפורום.אם אתה רוצה עוד אתה יכול למצא אותם בקלות בגוגל, פשוט תקליד בשורת החיפוש: "X1950PRO 256MB REVIEW".
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אחד הנושאים התכונים ביותר, אבל אם אתה כבר רוצה את הכרטיס הזה הייתי הולך על הגירסה של powercolor כי כמעט באותו מחיר אתה מקבל קירור מצויין ושקט של AC.לי יש אותו ואני לא מצטער לרגע, הוא לא אוברקלוק מדהים אבל ככה גם כל גירסאות ה1950PRO.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים אחד הנושאים התכונים ביותר, אבל אם אתה כבר רוצה את הכרטיס הזה הייתי הולך על הגירסה של powercolor כי כמעט באותו מחיר אתה מקבל קירור מצויין ושקט של AC.לי יש אותו ואני לא מצטער לרגע, הוא לא אוברקלוק מדהים אבל ככה גם כל גירסאות ה1950PRO.גם אני קניתי אותו בשבוע שעבר ואני ממש מבסוט ממנו. אחלה ביצועים והקירור ממש ממש שקט.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים אחד הנושאים התכונים ביותר, אבל אם אתה כבר רוצה את הכרטיס הזה הייתי הולך על הגירסה של powercolor כי כמעט באותו מחיר אתה מקבל קירור מצויין ושקט של AC.לי יש אותו ואני לא מצטער לרגע, הוא לא אוברקלוק מדהים אבל ככה גם כל גירסאות ה1950PRO.וואלה?? powercolor טובים??לא עדיף ג'יקיוב או ספיר?האיכות והביצועים אותו הדבר?אגב שקט זה בדיוק מה שחשוב לי..
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים ל - POWERCOLOR יש את ה - X1950PRO עם הקירור הכי טוב והכי שקט, ה - AC ACCELERO X2.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים תראה את הגרסא של powercolor בksp שהיא גם עם הקירור היותר טוב/שווה והיא גם קצת יותר מועצת (ב-20mhz) ב-1200 שקל http://www.powercolor.com/global/main_product_detail.asp?id=134
פורסם 2006 בדצמבר 919 שנים מחבר עכשיו אתם אומרים אחרי שכבר הזמנתי של ג'יקיוב בעעע,הקיצר להוסיף קירור? יש משהו מומלץ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.