עבור לתוכן

בנ'צים וביקורת x1950pro 256

Featured Replies

פורסם

אם יש למישהו בבקשה תפרסמו פה.תודה.

פורסם

יש המון, תעשה חיפוש פה בפורום.

אם אתה רוצה עוד אתה יכול למצא אותם בקלות בגוגל, פשוט תקליד בשורת החיפוש: "X1950PRO 256MB REVIEW".

פורסם
  • מחבר

יש בנצ'ים ספציפית לגרסה של gecube? כי לא מצאתי,מצאתי רק ביקורת

פורסם

החברה לא משנה את הביצועים, הם כולם אותו הדבר.

פורסם

החברה לא משנה את הביצועים, הם כולם אותו הדבר.

לא בדיוק...

פורסם

אחד הנושאים התכונים ביותר, אבל אם אתה כבר רוצה את הכרטיס הזה הייתי הולך על הגירסה של powercolor כי כמעט באותו מחיר אתה מקבל קירור מצויין ושקט של AC.

לי יש אותו ואני לא מצטער לרגע, הוא לא אוברקלוק מדהים אבל ככה גם כל גירסאות ה1950PRO.

פורסם

אחד הנושאים התכונים ביותר, אבל אם אתה כבר רוצה את הכרטיס הזה הייתי הולך על הגירסה של powercolor כי כמעט באותו מחיר אתה מקבל קירור מצויין ושקט של AC.

לי יש אותו ואני לא מצטער לרגע, הוא לא אוברקלוק מדהים אבל ככה גם כל גירסאות ה1950PRO.

גם אני קניתי אותו בשבוע שעבר ואני ממש מבסוט ממנו. אחלה ביצועים והקירור ממש ממש שקט.

פורסם

וואלה?? powercolor טובים??

לא עדיף ג'יקיוב או ספיר?

האיכות והביצועים אותו הדבר?

אגב שקט זה בדיוק מה שחשוב לי..

פורסם

ל - POWERCOLOR יש את ה - X1950PRO עם הקירור הכי טוב והכי שקט, ה - AC ACCELERO X2.

פורסם

לינק לא טוב.

קיצר קח של POWERCOLOR וזהו.

פורסם
  • מחבר

עכשיו אתם אומרים אחרי שכבר הזמנתי של ג'יקיוב בעעע,הקיצר להוסיף קירור? יש משהו מומלץ?

פורסם

יש בפנדה חפש

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים