עבור לתוכן

ביקורת על x1950 PRO

Featured Replies

פורסם

אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם..

תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד..

מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמד

ונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקש

זה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו...

אני יודע כמובן שזה דורש זמן

והשקעה...

תודה מראש אתם מסקרים מעולים

והפורום הזה מדהים!!

פורסם

מנסיון, להתרחק מה-Sapphire x1950 pro חרא של קירור, אצלי ואצל עוד לא מעט אנשים קירור ה-Stock לא מחזיק את הכרטיס במהירות ה-Stock!!

ה- voltage regulators אינם מקוררים טוב ובכרטיס החדש ה-Ultimate הם הוסיפו גוף קירור שמתיישב עליהם, אז כנראה שהם מודעים לכך שהייתה בעיה עם הקירור הרגיל והם מכרו כרטיס עם קירור בעייתי. אני לא מתקרב יותר לחברה הזאת.

פורסם
  • מחבר

אתה רציני??

בחיים לא שמעתי על זה.

גם זה יכול להוות חלק בביקורת.

בכל מקרה מדובר בכרטיס משתלם

מאוד..די זול וביצועים מעולים..ככה הבנתי..

פורסם

אתה רציני? זה גם בשל אסוס? כי לי יש אותו..

ולאחרונה המשחקים התחילו לקרוס אבל חשבתי שזה בגלל שהספק שלי הוא 300 וואט (של HEC אבל עדיין, הוא יוחלף בקרוב).

הקטע שהם קורסים באותה הצורה שהם קרסו לי עם 6800LE שידוע שיש לו בעיות עם הקבלים..

פורסם

אני לא יודע אם הבעיה קיימת גם בכרטיסים של ASUS, אבל הספק הנוכחי שלך הוא 150W מתחת לדרישת המינימום..

אני לא יודע מה אחוז הכרטיסים של Sapphire עם הבעיה הזאת, אני בטוח אצל הרבה אנשים הכרטיס עובד, אבל אי אפשר להתעלם מהבעיה ולקוות לטוב.

אתם מוזמנים לקרוא את הדיון הבא בפורום התמיכה של Sapphire, ולראות איך אנשים אחרים הצליחו לפתור אותה:

http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=8522

פורסם

דרישת המינימום היא שטות, גם FSP 350W יחזיק אותו מצוין.

ה - WATT הוא לא מה שקובע אלא כמות הזרם שהספק מסוגל לספק במסילה/ות ה - 12V שלו.

פורסם
  • מחבר

אז זה אומר שאפשר בכל זאת

לצפות שכרטיס זה (של ספיר נגיד)

יפעל לי בשקט?

העניין הוא שאני ישן בחדר של המחשב

ויכול להיות שאני יפעיל רנדרינג בלילה..

מה אתם אומרים?

פורסם

WATT = VOLTAGE X AMPER

כלומר כמות הזרם במסילת ה12V זה חלק מההספק הכללי

פורסם

רואים שלמדת פיזיקה..בכל מקרה אז למה שהם יאמרו בדרישות מינימום ספק עם 450watt במקום לאמר שיהיה 12v? +משהו כמו 350watt לדוגמא?

פורסם

האמת לא שמעתי על הבעיות האלה בכרטיסי ספיר אני רק שיודע שלי יש את ה1950PRO של POWERCOLOR והכרטיס הזה קפוא הוא במאמץ לא עובר את ה40 מעלות באוברקלוק למרות שאי-אפשר לקרוא לאוברקלוק שהוא נמצא בו אוברקלוק אבל מה לעשות זה מה שהכרטיס מסוגל לתת :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים