פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אני מניח שלרבים מאיתנו זה כרטיס מאוד משתלם..תג מחיר נמוך יחסית לכרטיס טוב מאוד..מסקרים, אני חושב שכולנו נהנה,נלמדונפיק המון מסיקור על כרטיס מבוקשזה ואשמח אם תעשו ביקורת עליו...אני יודע כמובן שזה דורש זמןוהשקעה...תודה מראש אתם מסקרים מעוליםוהפורום הזה מדהים!!
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מנסיון, להתרחק מה-Sapphire x1950 pro חרא של קירור, אצלי ואצל עוד לא מעט אנשים קירור ה-Stock לא מחזיק את הכרטיס במהירות ה-Stock!!ה- voltage regulators אינם מקוררים טוב ובכרטיס החדש ה-Ultimate הם הוסיפו גוף קירור שמתיישב עליהם, אז כנראה שהם מודעים לכך שהייתה בעיה עם הקירור הרגיל והם מכרו כרטיס עם קירור בעייתי. אני לא מתקרב יותר לחברה הזאת.
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים מחבר אתה רציני??בחיים לא שמעתי על זה.גם זה יכול להוות חלק בביקורת.בכל מקרה מדובר בכרטיס משתלםמאוד..די זול וביצועים מעולים..ככה הבנתי..
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אתה רציני? זה גם בשל אסוס? כי לי יש אותו..ולאחרונה המשחקים התחילו לקרוס אבל חשבתי שזה בגלל שהספק שלי הוא 300 וואט (של HEC אבל עדיין, הוא יוחלף בקרוב).הקטע שהם קורסים באותה הצורה שהם קרסו לי עם 6800LE שידוע שיש לו בעיות עם הקבלים..
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים אני לא יודע אם הבעיה קיימת גם בכרטיסים של ASUS, אבל הספק הנוכחי שלך הוא 150W מתחת לדרישת המינימום..אני לא יודע מה אחוז הכרטיסים של Sapphire עם הבעיה הזאת, אני בטוח אצל הרבה אנשים הכרטיס עובד, אבל אי אפשר להתעלם מהבעיה ולקוות לטוב. אתם מוזמנים לקרוא את הדיון הבא בפורום התמיכה של Sapphire, ולראות איך אנשים אחרים הצליחו לפתור אותה:http://www.sapphiretech.com/en/forums/showthread.php?t=8522
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים דרישת המינימום היא שטות, גם FSP 350W יחזיק אותו מצוין.ה - WATT הוא לא מה שקובע אלא כמות הזרם שהספק מסוגל לספק במסילה/ות ה - 12V שלו.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר אז זה אומר שאפשר בכל זאתלצפות שכרטיס זה (של ספיר נגיד)יפעל לי בשקט?העניין הוא שאני ישן בחדר של המחשבויכול להיות שאני יפעיל רנדרינג בלילה..מה אתם אומרים?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים רואים שלמדת פיזיקה..בכל מקרה אז למה שהם יאמרו בדרישות מינימום ספק עם 450watt במקום לאמר שיהיה 12v? +משהו כמו 350watt לדוגמא?
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים האמת לא שמעתי על הבעיות האלה בכרטיסי ספיר אני רק שיודע שלי יש את ה1950PRO של POWERCOLOR והכרטיס הזה קפוא הוא במאמץ לא עובר את ה40 מעלות באוברקלוק למרות שאי-אפשר לקרוא לאוברקלוק שהוא נמצא בו אוברקלוק אבל מה לעשות זה מה שהכרטיס מסוגל לתת
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.