פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים אני מחפש מכשיר שיעבוד עם אורנג'עם MP3 ואפשרות לכרטיס הרחבה של איזה ג'יגה שתיים...מצלמה באיכות בינונית ומעלהעד 1500 שקל, אפשר לסטות קצת מהמחיר
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים טוב די לפרסם את עצמך : לפותח הת'רד - יש לך למשל K610, אני לא ממש בטוח כמה הוא עולה אבל הוא בטוח מתאים לתקציב.
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים מחבר מה? מי מפרסם? קיצר לפי התכונות נראה טוב, אבל... האדום מגעיל תתחת, יש צבעים אחרים? ;D
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים רק על תלך על ה V3x יש לו רמקול חלש ובעיות עם העברת,קריאת קבצי mp3 מסויימים
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים רק על תלך על ה V3x יש לו רמקול חלש ובעיות עם העברת,קריאת קבצי mp3 מסויימים שטויות - יש לי את הפלאפון הזה ואני חייב לציין שהוא בסדר גמור - זה שהוא לא קורא קבצים מעל 192KBPS זה לא כזה נורא ומי יישמע שאתה מסתובב עם הרמקול פתוח כדי לשמוע מוזיקה מה אתה תחנת שידור ?? המצלמה שלו מצוימת לטעמי : וזאת דוגמה קטנה למה שצילמתי איתו ,בסך הכל המכשיר הזה נותן תמורה מלאה לכסף שלו ואם מוסיפים לו 1 GIGA אפשר לשים עליו המון מוזיקה .
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים טוב די לפרסם את עצמך : לפותח הת'רד - יש לך למשל K610, אני לא ממש בטוח כמה הוא עולה אבל הוא בטוח מתאים לתקציב. הוא בדיוק למחיר שלך...אם אתה קונה באורנג' יש להם איזה מבצע עכשיו שאתה משלם 50% על המכשיר בתנאי שאתה מתחייב לדבר 50% ממחיר המכשיר כל חודש..
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים רק על תלך על ה V3x יש לו רמקול חלש ובעיות עם העברת,קריאת קבצי mp3 מסויימיםיש עידכון תוכנה שהופך את הרמקול שלו למגה פון, אבל חרא איכות...
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני מעדיף איכות... שלא תבינו לא נכון אני דווקא מרוצה מהפלאפון ומהמצלמה שלו, בשביל שירים יש לי כבר ZV:M
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני מעדיף איכות... שלא תבינו לא נכון אני דווקא מרוצה מהפלאפון ומהמצלמה שלו, בשביל שירים יש לי כבר ZV:Mאיזה מכשיר יש לך ?הכינוי שלך הוא של WCW סטינג ??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.