פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים כמו שחלק ממכם יודעים ומי שלא יודע מוזמן להסתכל בפורום יומני פרוייקטים בשבוע האחרון בניתי מערכת קירור גז למעשה זוהי EMP- K2 בבניה עצמית שלי אין לי הרבה זמן אז היום השתעשעתי קצת וזו התוצאה (הזמנית בהחלט) שיפור נוסף בקרוב. בינתיים תבלו http://valid.x86-secret.com/show_oc.php?id=144035
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים ואי אם היה לי מערכת כזאת... לא הייתי מחכה שניייה ולא מבזבז שנייה ישר הייתי יושב עד שאני מגיע למקס
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים Nice Oc. כמה עלו לך ההוצאות של המערכת ? כולל הכל ! ומה שלא הבנתי זה מה ההיגיון לעות סלייבינג לספק שבא כבר עם סלייבינג ?
פורסם 2006 בדצמבר 619 שנים Nice Oc. כמה עלו לך ההוצאות של המערכת ? כולל הכל ! ומה שלא הבנתי זה מה ההיגיון לעות סלייבינג לספק שבא כבר עם סלייבינג ? היה על הספק סליבינג שחור אז הוא רצה שכל החוטים יהיו באותו צבע או משהו כנראה וגם הכחול נירא יותר טוב מהשחור [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר נחמד מאוד.. קבל ח"ח משהו לא מסתדר לי עם המעלות בביוס - פרנהייט/צלסיוז גם לי לא מסתדר כנראה באג בביוס (הוא מסתבך עם טמפרטורות כאלה ) link=topic=223339.msg1958662#msg1958662 date=1165416031]ואי אם היה לי מערכת כזאת... לא הייתי מחכה שניייה ולא מבזבז שנייה ישר הייתי יושב עד שאני מגיע למקס כשתיהיה לך מערכת כזאת תעשה את זה. לי יש עוד חיים חוץ מזה. Nice Oc. כמה עלו לך ההוצאות של המערכת ? כולל הכל ! ומה שלא הבנתי זה מה ההיגיון לעות סלייבינג לספק שבא כבר עם סלייבינג ? כמה עלה אני לא יודע, לא חישבתי. מערכת מוכנה כזאת עולה 3500 שקל אני חסכתי את עלויות העבודה ועלות הבלוק וקיבלתי הנחה על החלקים. בהזדמנות אני יחשב כמה יצא.בקשר לסליבינג זה לא שלקחתי את הכבל המקורי והחלפתי את הסליב, ייצרתי כבלים שמתאימים לצרכים שלי (אחד לארבעת הדיסקים הקשיחים ואחד לסידירומים) זה עוד לא גמור אבל כשיהיה גמור אני יעלה תמונות ותבין את הרעיון פצצות!פצצות! אבל יש לך כל מה שצריך בשביל לעבור 4200 , למה מחכים לא התפרעת בכלל אחי 4200 זה לא פשוט אבל הוולט מודים בדרך ויהיה בסדר (בלי וולט מודים אפילו עם הקירור שלי אני לא רואה אפשרות ל4200 אבל לך תדע אני ימשיך לנסות) תוצאות מעולות אחלה תוצאות! המשך כך!. תודה ועכשיו אחרי שעניתי לכולם עידכון קטן עברתי את הארבע ג'יגה גם זה במעט זמן שהצלחתי למצוא התמונות 4095
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים זה נחמד אבל תסכים איתי שעם מערכת וחומרה כמו שלך זה כלום יחסית... יאללה רוצים לראות 4500!.
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים תוצאות יפות מאוד! אבל התוצאות שלך עדיין אפשריות בתחום האוויר, תראה לנו את כח הגז!!
פורסם 2006 בדצמבר 719 שנים מחבר לאט לאט חברים עוד כמה מגה הרצים נוספו לצערי יש ללוח VDROP מטורף מחר נעביר אותו מקצה שיפורים ונטפל בבעיה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.