עבור לתוכן

שאלה בנוגע ל Anti-Aliasing

Featured Replies

פורסם

לפורום שלום , יש לי את הכרטיס powercolor x1900gt וכל פעם שאני מנסה לשחק quake 4 ב Anti-Aliasing גבוה יותר מ6 המשחק לא עובד , בסוף הבנתי שזה בגלל שהכרטיס מגיע ל Anti-Aliasing הכי גבוה 6 , השאלה שלי האם אני יכול להגיע לרמות Anti-Aliasing גבוהות יותר בעזרת נניח omega driver? או תוכנה אחרת? תודה רבה...

• תגובות 33
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

השאלה היא: האם אתה יודע מה זה עושה?

אני לא מאמין שיש לך צורך ביותר מ6X.

פורסם

לא מקסימום הדוגמיות שהוא לוקח מכל פיקסל זה 6, אתה יכול להשתמש בMonte carlo anti aliasing AKA temporal anti aliasing, הדבר הזה שומר דוגמיות קודמות וממזג אותם עם הדגימות החדשות.

פורסם
  • מחבר

quake doom זה משחקים שמאפשרים לך לעשות Anti-Aliasingx16 אני יכול להגיע ל4 , זה קצת מבאס...

פורסם

הם מאפשרים את זה רק במצב של SLI/CF.

אף כרטיס לא מגיע ליותר מX6 MSAA, כל שאר הדברים כמו X8S בסדרה 7/8/6 של nVIDIA זה חישוב מנופח, זה עושה X2 SS וX4MS זה לא יוצא X8 כיוון שאלה הן טכניקות שונות לגמרי. כנ"ל עם כל מיני שילובים אחרים של SS+MS או MS+TAA.

פורסם
  • מחבר

אההה הבנתי..., טוב לא נורא גם בכפול 4 זה נראה טוב...

פורסם

לא צריך בכלל יותר מ X4 בכל מקרה . לא נראה לי גם שכבר רואים את זה בעין ואם כן, לא שווה את הירידה בביצועים .

בכל מקרה , תתעודד מהעובדה שיש אנשים שלא יכולים לשחק עם AA בכלל . גם לא עם X2 ..

פורסם

לא צריך בכלל יותר מ X4 בכל מקרה . לא נראה לי גם שכבר רואים את זה בעין ואם כן, לא שווה את הירידה בביצועים .

בכל מקרה , תתעודד מהעובדה שיש אנשים שלא יכולים לשחק עם AA בכלל . גם לא עם X2 ..

כמוני למשל..

עכשיו מישהו יכול בבקשה להסביר לי מזה בדיוק עושה ואיך זה משפר את הגרפיקה??

ועד כמה בנאדם ממוצע יוכל לשים לזה לב ?

פורסם

נכון לפעמים שאתה משחק וראה דברים שהם לא בקו מאוזן \ מאונך אז הם ניראים כאלא מפוקסלים כאילו רואים מן מדרגות כאלא ?

אז זה פןתר את הבעיה על ידי סוג של טשטוש מלא וב בזה שזה דורש הרבה מאוד מהכרטיס מסך. ואני יכול להגיד לך שמעל 4 AA זה כבר לא משנה אלא אם אתה חולה גרפיקה ! ולי אפילו 2 מספיק .(אבל אם היה כ.מ קצת יותר טוב הייתי מפעיל 4)

פורסם

Anti-Aliasing זה אחד הדברים שהכי מאמצים את הכרטיס מסך נכון?

כמה FPS זה מוריד ? (נניח מ 0 ל X2 או מ X4 ל X6 י)

פורסם

זה טלוי במשחק, תנסה לבד ותראה

פורסם

Anti-Aliasing זה אחד הדברים שהכי מאמצים את הכרטיס מסך נכון?

אי אפשר לומר כאן כן ואי אפשר לומר כאן לא, זה משתנה מאוד מפעם לפעם.

כמה FPS זה מוריד ? (נניח מ 0 ל X2 או מ X4 ל X6 י)

כל פעם זה שונה, תלוי במשחק עצמו, בהגדרות הגראפיות וברמת פירוט הסצינה (כל פעם זה שונה).

פורסם

תעשו לי טובה ....גם אין הבדל בין X2 ל X4 .....כמה פעמים שיניתי סתם בשביל הבדיקה .....פשוט אין הבדל

לפי דעתי מעל X2 סתם בזבוז ביצועים מיותר ! שלא נדבר בכלל על לשים AF X16 ...במקום X8

אבל כמובן מי שיש לו מחשב חזק עם כרטיס מכובד+ ....שירביץ :xyxthumbs:

וביננו ...אין לי מושג איך בן אדם מסוגל לשחק עם AA= OFF ...ועוד להנות ... :nono::kopfpatsch:

(ועוד רוב האנשים הם כאילה)

פורסם

^^

תעשה אתה לנו טובה, ואל תגיד שטויות.

אפילו בCIV4 יש הבדל בין AA2 לAA4.

ובאמת אין טעם ביותר בAA4, פשוט אין.

פורסם
אין לי מושג איך בן אדם מסוגל לשחק עם AA= OFF ...ועוד להנות ..

תקראו לי עיוור אבל ב 1280X960 נהנתי מאוד וחשבתי שאני משחק גרפיקה מושלמת וחלקה(עד ששמתי AA והבנתי את ההבדל).

לא רק זה, אלא גם שיש גם מה שנקרא """""""""משחק"""""""" מאחורי ה-""""""""גרפיקה"""""""".

אני מקווה שאתה """"""""""מבין""""""""""" אותי..... """"""""""""."""""""""""

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים