פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים iddqd idkfaמישהו זוכר עוד משהו?היה את הקוד של לעבור דרך קירות שאני לא זוכר אותו.
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים הוא התכוון לסיריאלים.רק שזה לא הכי חוקי ואסור לפרסם פה דברים לא חוקיים(ופה מקפידים על זה מאוד)http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=45683.0
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים ואני היתי בטוח שהוא מתכוון לקודים של Doom (לכל הילדים כאן , Iddqd \ idkfa היו קודים של משחק יריות מלפני 8-10 שנים בערך)
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים והו איך אני זוכר את דום....אל תשכח את idspispopd שמאפשר לעבור דרך קירות בדום 2..
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים והו איך אני זוכר את דום....אל תשכח את idspispopd שמאפשר לעבור דרך קירות בדום 2..לא!זה היה אך ורק בדום הראשון, בשני אי אפשר.לגבי הנושא, אף אחד לא יתן לך קודים (דווקא לי יש שתים, אחד שהתקנתי בשלושה מחשבים, והשני עוד לא נגעתי בו).
פורסם 2006 בדצמבר 618 שנים נו מה יהיה? מתי כבר ייפסקו הת'רדים המיותרים האלה?DIMA1987, יש לך אזהרה ראשונה על WAREZ.תקרא את חוקי הפורום - בניגוד למה שאתה אולי חושב, הם לא בגדר המלצה.KENNY אתה מקבל אזהרה ראשונה, GTA_MAN אותו כנ"ל, FIRST-SQUAD אתה מקבל אזהרה שנייה,BILBO אתה באזהרה השלישית שלך, וכנ"ל IDANOHH - שניכם מושתקים לשבועיים.כולכם על ספאם כמובן - אם לא הייתם מגיבים שום אסון לא היה קורה, והת'רד היה ננעל.בפעם הבאה תתאפקו.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.