פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אני רוצה לחבר מחשב נייד לטלוויזיה.למחשב יש שקע כזה...http://tell.fll.purdue.edu/hatasa/kurosio/pages/svideo.jpgובטלוויזיה שקע כזה...http://213.8.106.62/techsupport/tv/TV.files/image002.jpgהכרטיס מסך של המחשב זה של אינטל.לא סופק עם המחשב כבל או מתאם שאוכל להשתמש בו.עם אודיו אין לי בעיה כי חיברתי את המחשב למערכת סטריאו דרך היציאה של האוזניות. אני רק רוצה לראות את מה שרואים בצג המחשב ע"ג ה-TV.איזה כבל אני צריך ?והאם צריך לשנות גם הגדרות כלשהן במחשב ?
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים אצלי זה מתחבר עם שני חיבורים זהים כמו שיש אצלך בכרטיס מסך..תראה אם יש חיבור S-VIDEO(זה מה שיש לך במחשב) גם בטלויזיה..אם כן אז זה כבל עם שתי יציאות S-VIDEO.לגבי השינוי של ההגדרות יש לי כרטיס של nvidia ושמה זה על ידי :לחצן ימני בעכבר->Analog Display
פורסם 2006 בדצמבר 518 שנים מחבר כן, יש לי S-VIDEO גם בטלויזיה.רק שבמחשב זה שקע עם 7 פינים ובטלויזיה עם 4 פינים.קיים כבל עם שני ראשי S-VIDEO שונים ?...ובאותו ההקשר, האם ראש עם 4 פינים מתאים גם לשקע 7 פינים ?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.