פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים שלום, אממ אני מניח שרובכם מכירים את התמונה הזו : אני מכיר עוד תמונה בסגנון של הערביה הזאת אך בתמונה שאני מחפש רואים רק את העיניים וקצת מהבד הזה שהערביות שמות על הראש (רואים קצת מהסנטר וקצת מלמעלה מהמצח..) תודה רבה למי שמוצא לי אותה!! (אם למישהו יש את השם זה גם מצויין..!!) תודה מראש...!
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים א. היא לא ערבייה, היא אפגנית.ב. תמונה מדהימה, מNational Geographic, לא מזמן הייתה "כתבה חוזרת" על מנת למצוא את הילדה בתמונה, היא עכשיו בת בערך 40 - 50 ונראת שונה לגמרי, רק העיניים המדהימות שלה נשארו אותו דבר.
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים מחבר התמונה הזאת? http://img180.imageshack.us/img180/1820/dscf1553pb8.jpg כןכן!! תודה רבה לכם..!! חח אמא שלי רצתה אותה בדסקטופ שלה ולא מצאתי ..חחחחחח תודה :] אדיוט שכמותי-יש למישהו את התמונה ברזולוציה גבוה (1600X1200 או נמוך יותר? ) תודה רבה רבה מראש !!
פורסם 2006 בדצמבר 419 שנים קוראים לתמונה "הילדה האפגנית" או באנגלית Afghan girlאם היית מריץ חיפוש בוויקיפדיה אז היית מוצא שהשם שלה זה Sharbat Gulaאחרי חיפוש קצר בגוגל תוכל למצוא את התמונה שאתה רוצה.בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.