פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אח שלי אין לך מוסג כמה משעמם לי! וזה מעצבן! סתם קיניתי כרטיס מסך ב2.5K! אין לי מה לשחק ! COD2 סימתי 3 פעמיים על HARD FARCRY פעמיים FEAR 1.5פעם NFS סיימתי מלא[כולל הכל לא רק תכרייכר] HL2סימיתי HL2:E1 שיחקתי חצי משחק לא אהבתי... TITAN QUEST סיימתי PGNHHO ולצערי הרבה DM לא עובד לי תוציאו כבר משחקים! עכשיו אני משחק Total Overdose אבל מתחיל להיות משעמם והגרפיקה.........
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אח שלי אין לך מוסג כמה משעמם לי! וזה מעצבן! סתם קיניתי כרטיס מסך ב2.5K! אין לי מה לשחק ! COD2 סימתי 3 פעמיים על HARD FARCRY פעמיים FEAR 1.5פעם NFS סיימתי מלא[כולל הכל לא רק תכרייכר] HL2סימיתי HL2:E1 שיחקתי חצי משחק לא אהבתי... TITAN QUEST סיימתי PGNHHO ולצערי הרבה DM לא עובד לי תוציאו כבר משחקים! עכשיו אני משחק Total Overdose אבל מתחיל להיות משעמם והגרפיקה......... המצב שלי יותר גרוע! אני כבר משחק בלארה קרופט, לפחות אני נהנה לראות אותה נרטבת שהיא מתחילה לצלול חח...
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים חחחח עזוב אחי אל תתחרה איתי אני משחק עם אחי בובספוגאם מישהו יודע מה עושים אחרי שיוצאים מהבית של SB אז תעזרו לי :'(
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים איזה כרטיס קנית?ותשחק ב-OBLIVION, MOH, KING KONG, QUAKE 4 ויש עוד אם אתה רוצה שאני אמליץ לך.ואם אתה מחפש משחק שבאמת יחזיק אותך לממש הרבה זמן, אז תלך על משחק של multiplayer, זה הפתרון הכי טוב, תשחק במשהו כמו BF לדוגמא
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים QUAKE 4 לא אהבתי KING KONG טוב? זה משחק נורמאלי או כמו מדגסגר... MOH ?מה זה [עריכה] נראה לי שיחוקתי במשחק הזה... זה דומה לCOD נכון? OBLIVION שיחקתי אבל לא ממש שיחקתי כי אני דיי גרוע באנדלית ובניגוד לDM ומשחקים א5חרים פה מאוד חשוב האנגלית.. יש לי BF2 SINGPLAYER? נראה איך הוא ואז נקנה... וכן אחי תן המלצות חופשי
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים יש ל-BF2 singleplayer אבל זה כמו ב-multi רק עם בוטים.עוד משחקים, אממ...marvel ultimate alliancePREYSPLINTER CELL: double agent'ו... לא יודע, אם אני אזכר אז אני אגיד
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים אני ינסה BF2 וmarvel ultimate alliance PREY שחקתי חצי שעה לא אהבתיSC:DA כנ"ל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.