פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אני חייב להגיד ששיחקתי בHL2 וגם ב-Episode One ואת שניהם לא אהבתי בכללאני מבין שאני צריך לשחק גם בראשון בשביל להבין את העלילה, אבל בכל זאת לא יודע, ממש לא התחברתיאז רק שתדעו שאשכרה קיימים אנשים בעולם שלא סוגדים להאף לייף P:בכל מקרה Far Cry לדעתי משחק ה-FPS הכי טוב שיצא, בזמנו הוא היה מהפכני מבחינת הגרפיקה ועד היום הוא פשוט משחק מעולהוגם לו יש עלילה, דרך אגב P: שהיא בסדר גמור חוץ מזה יש את סדרת Call of Duty שהיא גם טובה ו-Brother in Arms גםובלי קשר אם בא לך מרוצים שחק FlatOut 2 ההתרשמות שלי מהדמו שזה משחק מטורף ביותר
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים EPISODE I, אל תגיד לי שלא שיחקת..אה, חשבתי שהתכוונת לאחרת ( שאני לא בטוח אם היא יצאה, ולא, לא EPISODE 2 ).ו-FLAT OUT 2 לא קשור, אבל באמת משחק ענק!!!!!!!!!!ואני לא יודע אם זה הוזכר, אבל אם לא אז MOH
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים 1)לא,אני לא רגיש,ולא התרגשתי מהשטויות שלך.2)אחד המנהלים אמר שקיללתי פה,ממתי חי בסרט זה קללה?אם זו קללה בשבילך....=[
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים דווקא לא.אם לא הבנת,ז'אקו ואני התווכחנו וויכוח תרבותי,כל אחד ודעותיו,ואמרתי לו בתגובה אחת "אתה חי בסרט" או משהו בסגנון.אחד ממנהלי החדשות ORENSTEC אני חושב,אמר לי שאין לקלל את חברי הפורום.בתגובה שלי אין שום קללה חוץ מ"אתה חי בסרט" שאם זה נחשב קללה,מצב הפורום קשה.ואז אמרת,ATR ,"להרגיע תעניינים".טעיתי בת'רד?
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים דווקא לא.אם לא הבנת,ז'אקו ואני התווכחנו וויכוח תרבותי,כל אחד ודעותיו,ואמרתי לו בתגובה אחת "אתה חי בסרט" או משהו בסגנון.אחד ממנהלי החדשות ORENSTEC אני חושב,אמר לי שאין לקלל את חברי הפורום.בתגובה שלי אין שום קללה חוץ מ"אתה חי בסרט" שאם זה נחשב קללה,מצב הפורום קשה.ואז אמרת,ATR ,"להרגיע תעניינים".טעיתי בת'רד?שיהייה ברור, אני רק חבר בצוות חדשות, האיש שמנהל את צוות חדשות הוא מור שובל.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים שיהייה ברור, אני רק חבר בצוות חדשות, האיש שמנהל את צוות חדשות הוא מור שובל.=/אוקיי,בכל זאת לא טעיתי בת'רד.ואתה+ATR יודעים שלא עשיתי משהו בניגוד לכללים.
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים אהבתי את הקטע של "הוויכוח התרבותי" שהיה לכם. ממש מרגישים את "התרבות" "המתורבתת" שלכם בעוצמה כמו של מישהו ש"חי בסרט".
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים הקטע הוא הויכוח ואמרתי "להרגיע את העניינים" כדי שזה לא יגיע מעבר לזה...לא משהו מעבר לזה-המסקנות שלך לא היו נכונותתחזרו לנושא הדיון עכשיו בבקשה
פורסם 2006 בדצמבר 718 שנים די להמליץ על CALL OF JUARZ!!!זה יוצא רק עוד כחצי שנה למען השם, ועד אז לא חסרים משחקים טובים שיצאו בזמן שלו וגם לפני, אז די
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.