עבור לתוכן

כבל חשמל למדפסת HP 1410 - סיפור עצוב

Featured Replies

פורסם

שוב שלום!,

קיבלתי ;D מדפסת מחבר אבל הוא לא מוצא את הכבל חשמל וה USB.

קניתי כבל ל USB מאופיס דיפו [25 ש"ח.... שטויות]. אבל הם לא מוכרים את הכבל חשמל! :kopfpatsch: הפנו אותי ל HP שהפנו אותי לספק מורשה....

הספק המורשה הביא לי מחיר של 190 ש"ח [כולל משלוח של 20 ש"ח] על הכבל !!! :pissed: !!! עכשיו תבינו, המדפסת PSC 1410 עולה כיום 400 ומשהו ש"ח!.....

המפרט של המדפסת: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=366791.

השאלה שלי..... האם מישהו יודע על מקום שניתן לקנות בו כבל חשמל פשוט?! הכניסה של הכבל נראית כמו 3 חורים "בינוניים" [לא יודע איך להגדיר את הגודל בדיוק....] :-[

תודה על כל תגובה.

פורסם

בלי קשר ל HP כמעט לכל מכשירי המחשוב קשה להשיג כבל חשמל,אם זה מדפסות, מחשבי כף יד,מחשבים ניידים,וכו'..

כבר חשבתי שאתה בא לומר שקנית מדפסת ולא קיבלת כבל חשמל.

פורסם
  • מחבר

אז אתה טוען שהמחיר הזה הוא מוצדק?! ??? ??? ??? :nixweiss: ??? ??? ???

פורסם

כבל חשמל מותאם למכשיר,בכל מוצר אלקטרוני,אביזרים לא סטנדרטיים עולים יקר,

לי נאבד כבל ההטענה למחשב הנייד,כמה עלה חדש? 330 ש"ח.

פורסם

אני שקלתי לקנות את ה 1410 היה מבצע ב 333 ש"ח אך לאחר בדיקת הנתונים הבנתי שהיא לא משתלמת בכלל - מבחינת הדיו ונפחי המיכלים תגיד תודה לחבר שלך ותשים את המדפסת בצד - להשקיע סכום כזה מופרז על כבל של מדפסת כזאת הוא בזבוז מוחלט.

פורסם

שוב שלום!,

קיבלתי ;D מדפסת מחבר אבל הוא לא מוצא את הכבל חשמל וה USB.

קניתי כבל ל USB מאופיס דיפו [25 ש"ח.... שטויות]. אבל הם לא מוכרים את הכבל חשמל! :kopfpatsch: הפנו אותי ל HP שהפנו אותי לספק מורשה....

הספק המורשה הביא לי מחיר של 190 ש"ח [כולל משלוח של 20 ש"ח] על הכבל !!! :pissed: !!! עכשיו תבינו, המדפסת PSC 1410 עולה כיום 400 ומשהו ש"ח!.....

המפרט של המדפסת: http://www2.zap.co.il/model.asp?model_id=366791.

השאלה שלי..... האם מישהו יודע על מקום שניתן לקנות בו כבל חשמל פשוט?! הכניסה של הכבל נראית כמו 3 חורים "בינוניים" [לא יודע איך להגדיר את הגודל בדיוק....] :-[

תודה על כל תגובה.

עוד לא יצא לי לראות מדפסת שלא משתמשת בכבל סטנדרטי של 2/3 פינים...

בכל חנות אלקטרוניקה ומחשבים.

בלי קשר ל HP כמעט לכל מכשירי המחשוב קשה להשיג כבל חשמל,אם זה מדפסות, מחשבי כף יד,מחשבים ניידים,וכו'..

כבר חשבתי שאתה בא לומר שקנית מדפסת ולא קיבלת כבל חשמל.

לא נכון.

כבל חשמל מותאם למכשיר,בכל מוצר אלקטרוני,אביזרים לא סטנדרטיים עולים יקר,

לי נאבד כבל ההטענה למחשב הנייד,כמה עלה חדש? 330 ש"ח.

אתה איבדת את הספק כח, יש הבדל בין ספק כח לכבל מסכן שעולה 20 ש"ח.

פורסם

לידיעתך אדוני המצטט במשולבות HP יש ספק כח ולא "כבל מסכן".

פורסם
  • מחבר

אז באופן רשמי נדפקתי? :s05:

אף אחד לא יודע על מקום הימצאה של חנות בעלת מחירים סבירים לכבל הזה? :kopfpatsch:

:smile1:

פורסם

לצערי אין חנות כזאת,אתה יכול לנסות לחפש בחנויות אלקטרוניקה של כבלים וכו' אבל הסיכויים נמוכים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים