עבור לתוכן

מארז מעץ

Featured Replies

פורסם

הי

מישהו ניתקל פעם במארז שכולו עץ ?

פורסם

כן

אבל הוא לא טוב כי עץ "שומר" חום

פורסם
  • מחבר

מיספר מאוררים לא יעזרו?

פורסם

no, but I've seen somebody who installed the computer into a desk drawer. it was published

here

deskpc1.jpg

פורסם

אני חושב שתהיה בעיה של לחות עם עץ..

וכמו שמישהו הזכיר כאן- גם בעיה עם חום.

פורסם

אני אישית לא בטוח, אני חושב לשים את המחשב שלי כמו שהוא עם המארז בתוך ארון מעץ סיבית עם דלת מזכוכית, יהיה למחשב מרווח של 15 ס"מ מכול צד ועוד 15 ס"מ מאחורה לתת אוויר להיכנס, בנוסף אני עושה בצד פתח אורור, מה אתם אומרים זה בסדר?

פורסם

אני אישית לא בטוח, אני חושב לשים את המחשב שלי כמו שהוא עם המארז בתוך ארון מעץ סיבית עם דלת מזכוכית, יהיה למחשב מרווח של 15 ס"מ מכול צד ועוד 15 ס"מ מאחורה לתת אוויר להיכנס, בנוסף אני עושה בצד פתח אורור, מה אתם אומרים זה בסדר?

תוסיף גם כמה מאוררים..

עץ הוא מבודד מצויין.

סיבית אפילו יותר כי היא פחות דחוסה

פורסם

אתה מתכוון שעץ הוא שומר חום טוב?

מאוררים אני לא רוצה ואני גם לא מרגיש שאני צריך כי יש לי 5 שזה סטנדרטי אני יודע אבל לפי דעתי זה מספיק

אבל לא אמורה להיות בעיה ככה נכון?

פורסם

עץ שומר חום, נכון, אבל אתם שוחכים בעץ גם מבודד מרעש מצויין, אתה בכיף יכול לשים כמה מאווררי 120 מ"מ נחמדים ועוד איזה דלטא או טורנדו על המעבד והרעש לא יהיה כזה נורא, ותאמינו לי שהטמפ' יהיו בסדר גמור... ;)

פורסם

צריך לבדוק ברצינות אם הלחות לא תהיה בעיה, כי הלחות יכולה להרוג לך את החומרה.

פורסם

עץ שומר חום, נכון, אבל אתם שוחכים בעץ גם מבודד מרעש מצויין, אתה בכיף יכול לשים כמה מאווררי 120 מ"מ נחמדים ועוד איזה דלטא או טורנדו על המעבד והרעש לא יהיה כזה נורא, ותאמינו לי שהטמפ' יהיו בסדר גמור... ;)

כן, אז כל זה יתבשל בפנים. ואם יהיה חור קטן, אתה תשמע אותו טוב טוב.

פורסם

רגע אני לא מבין,

זה לא מספיק פשוט לשים את המחשב שלי בארון הזה עם פתח האוורור?

יהיה לי את המאוורים שיש עכשיו, ועוד 15 סמ מכול צד פנוים?

פורסם

דבר ראשון לא הבנתי את הקטע עם הלחות...

לגבי החום והכל...

ממש ממש ממש לא, שום דבר לא יתבשל בפנים... וגם אם אתה שם בצד מאוורר זה יעשה חצי מהרעש שהוא עושה במארז רגיל, וחוץ מזה יש דברים שמתבטלים לגמרי כמו רעידות של הארד דיסק ומאוורר של המעבד (חשוב!)

פורסם

אבל אני לא יכול להישאר עם המאווררים שיש לי כבר?

אני חייב להוסיף אחד חדש?

לא נראה לי שיש לי מקום

פורסם

לא עוד מאורר בתוך המארז...

מאורר בתוך הארון עץ...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים