פורסם 2002 בדצמבר 122 שנים no, but I've seen somebody who installed the computer into a desk drawer. it was published here
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני אישית לא בטוח, אני חושב לשים את המחשב שלי כמו שהוא עם המארז בתוך ארון מעץ סיבית עם דלת מזכוכית, יהיה למחשב מרווח של 15 ס"מ מכול צד ועוד 15 ס"מ מאחורה לתת אוויר להיכנס, בנוסף אני עושה בצד פתח אורור, מה אתם אומרים זה בסדר?
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אני אישית לא בטוח, אני חושב לשים את המחשב שלי כמו שהוא עם המארז בתוך ארון מעץ סיבית עם דלת מזכוכית, יהיה למחשב מרווח של 15 ס"מ מכול צד ועוד 15 ס"מ מאחורה לתת אוויר להיכנס, בנוסף אני עושה בצד פתח אורור, מה אתם אומרים זה בסדר?תוסיף גם כמה מאוררים..עץ הוא מבודד מצויין.סיבית אפילו יותר כי היא פחות דחוסה
פורסם 2002 בדצמבר 222 שנים אתה מתכוון שעץ הוא שומר חום טוב?מאוררים אני לא רוצה ואני גם לא מרגיש שאני צריך כי יש לי 5 שזה סטנדרטי אני יודע אבל לפי דעתי זה מספיקאבל לא אמורה להיות בעיה ככה נכון?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים עץ שומר חום, נכון, אבל אתם שוחכים בעץ גם מבודד מרעש מצויין, אתה בכיף יכול לשים כמה מאווררי 120 מ"מ נחמדים ועוד איזה דלטא או טורנדו על המעבד והרעש לא יהיה כזה נורא, ותאמינו לי שהטמפ' יהיו בסדר גמור...
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים צריך לבדוק ברצינות אם הלחות לא תהיה בעיה, כי הלחות יכולה להרוג לך את החומרה.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים עץ שומר חום, נכון, אבל אתם שוחכים בעץ גם מבודד מרעש מצויין, אתה בכיף יכול לשים כמה מאווררי 120 מ"מ נחמדים ועוד איזה דלטא או טורנדו על המעבד והרעש לא יהיה כזה נורא, ותאמינו לי שהטמפ' יהיו בסדר גמור... כן, אז כל זה יתבשל בפנים. ואם יהיה חור קטן, אתה תשמע אותו טוב טוב.
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים רגע אני לא מבין,זה לא מספיק פשוט לשים את המחשב שלי בארון הזה עם פתח האוורור?יהיה לי את המאוורים שיש עכשיו, ועוד 15 סמ מכול צד פנוים?
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים דבר ראשון לא הבנתי את הקטע עם הלחות...לגבי החום והכל...ממש ממש ממש לא, שום דבר לא יתבשל בפנים... וגם אם אתה שם בצד מאוורר זה יעשה חצי מהרעש שהוא עושה במארז רגיל, וחוץ מזה יש דברים שמתבטלים לגמרי כמו רעידות של הארד דיסק ומאוורר של המעבד (חשוב!)
פורסם 2002 בדצמבר 322 שנים אבל אני לא יכול להישאר עם המאווררים שיש לי כבר?אני חייב להוסיף אחד חדש?לא נראה לי שיש לי מקום
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.