עבור לתוכן

לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?

Featured Replies

פורסם

לאיזה רכיב יש השפעה הכי גדולה על מהירות העלאת הדף ?

פורסם

דף באינטרנט אתה מדבר? :nixweiss:

פורסם
  • מחבר

בוודאי שדף באינטרנט.

פורסם

לפעמים גם הדפדפן משנה.

פורסם

בוודאי שדף באינטרנט.

ואתה חושב שזה כזה ברור כי שמת פתח דיון בפורום "מעבדים לוחות וזכרונות" ?

בכל מקרה בדיוק כמו שאמרו מעליי.

פורסם

מה זה קשור בכלל למעבדים לוחות אם וזכרונות!?

:spam: :spam: :spam:

פורסם
  • מחבר

ידידי במחשבים אני לא מבין הרבה אבל ברור לי שכדי פעולה תתבצע במהירות אז כל הרכיבים אמורים ליהיות מהירים וביפרט הרכיב שאחראי על העלאת הדף ולא רק קצב החיבור לשרת+תשתית כמו שנאמר למעלה.

לדוגמא אם מהירות החיבור היא כן גבוהה אבל רכיבי המחשב הם ישנים מאוד מאוד ואיטיים מאוד אז פעולות הdownload לא יכולה ליהיות מהירה.

דוגמא אחרת כדי להבין תהיגיון - אם לרכב שיכול להגיע למהירות של 300 קמש יתקינו שרשרת של נגמ"ש אז הוא לא יכול להגיע למהירות של 300 ק"מש

כלומר - כדי שפעולות המחשב יתבצעו במהירות לא מספיק שרק רכיב אחד המעבד למשל יהיה מהיר מאוד אלא גם שאר הרכיבים,יחד עם זאת יש רכיב אחד שאחראי יותר על פעולות הdownload ועליו אני שואל מהו הרכיב ?

פורסם

כל מחשב נורמאלי שהוא לא איזה 286 יספיק כדי להעלות דף מהר במידה והחיבור לאינטרנט עצמו מהיר.

אני מניח שאין לך 286 או משהו בסגנון. כל סמפרון/סלרון יהיו מספיקים.

פורסם

תראה בעיקרון מהירות הורדת הרכיבים של הדף (HTML, JAVA,FLASH וכדומה) בהחלט תלויה במהירות האינטרנט שלך וככל שהאינטרנט יותר מהיר ככה המידע יופיע לך על המסך יותר מהר, אבל אני מודה שאני חושב על זה בהחלט לרכיבי המחשב יש פה התערבות בנוגע למהירות הדברים כי בכל זאת מדובר בתוכנת גלישה שעובדת כמובן גם על משאבי המחשב ואני בטוח שרובנו ניתקלנו לא פעם שכאשר יותר מדי ישומים פתוחים האקספלורר עולה יותר לאט ועוד יותר מיזה לא פעם ראיתי אתרים גורסים לי את המשאבים כיוון שכיום ישנם אתרים "כבדים" ואין לזלזל בהם, ושוב בכל זאת האינטרנט הרבה יותר חשוב מבחינת מהירות טעינת הדף.

בכל מקרה אם אתה בנאדם שעובד עם המון דברים ברקע אולי בכל זאת אפשר לייעץ לך על מה לשפר במערכת אבל אם אתה מדבר בכללי על מה הרכיב שעושה את המהירות גם לדעתי אין ספק שמהירות החיבור שלך היא הפתרון.

פורסם

כל מחשב נורמאלי שהוא לא איזה 286 יספיק כדי להעלות דף מהר במידה והחיבור לאינטרנט עצמו מהיר.

אני מניח שאין לך 286 או משהו בסגנון. כל סמפרון/סלרון יהיו מספיקים.

286??? הגזמנו קצת...

אבל בסה"כ המחשבים של היום אפילו החלשים ביותר יוכלו להציג את הדפים מהר (בהנחה שאין הגבלה על החיבור) אם תכתוב את המפרט אולי נדע את צוור הבקבוק שיש לך או שפשוט יש לך יותר מדי רוגולות ואז צריך להריץ ספייוור...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים