פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים היי,יש לי Grado SR-60 אשר משמשות כאוזניות המחשב שלי. מחוברות ליציאת האוזניות של Audigy 2 ZSלעיתים הן מעט מעוותות את הצליל, והבעיה אינה במקור. הווליום לא מאוד גבוה.האוזניות האלה דורשות הגברה מסיבית יותר גם ברמה כזו, בשביל סתם לא לחרחר?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים לא אמורה להיות שו םבעיה של הגברה. יכול להיות שזה הצליל שלהן ככה? לקריאטיב יש דיי הרבה כח (באוזניות כאלה עם התנגדות של 32אוהם) והאוזניות האילו ממש לא צריכות מגבר.Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים גם לא חושב שיש בעיה של הגברה. לי יש את ה-SR225 והיה לי גם עד לפני כמה חודשים את הכרטיס קול שלך, ולא הייתה שום בעיה. אם כי תלוי איך אתה מגדיר עיוות של צליל. כי הכרטיס קול הזה הוא מאוד צבוע ולא אמיתי מבחינת הסאונד שלו, וכך גם האוזניות סביר להניח. השאלה לאיזה עיוות אתה מתכוון?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים קשה לי להגיד בלי לשמוע, תביא למפגש תנסה לבדוק, לפעמים כשיש שערה תקועה באוזנייה זה עושה רעשים כאלה. Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים לא יודע איפה יש לך שערות אבל קורה לפעמים שנכנסת שערה לתוך האוזנייה. Anatoli.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר בדקתי (את האוזניות, לא את האוזניים) - נקי. אני אביא אותן איתי אם אני אבוא
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים נסית לחבר את האוזניות למקורות אחרים או לאודיג'י אחר ואוזניות אחרות לכרטיס קול שלך?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אוזניות אחרות בכרטיס הקול עובדות בסדר.אני אנסה לחבר את האוזניות לרסיבר ברגע שאני אמצא את המתאם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.