עבור לתוכן

באיזה רמה של כרטיס הIntel® Graphic Media Accelerator 950?

Featured Replies

פורסם

גיפורס4? 5? 6?

יוכל להפעיל פיפא ומשחקים כאלה ברוזלוציה 1280?

פורסם

אני מניח שהוא ברמה של X300 ו - 6200 64BIT.

פורסם
  • מחבר

וכרטיס כזה מסוגל להפעיל פיפא על רזולוציה 1280? או את המשחק world of warcraft..?

הוא תומך גם ברזולוציות רחבות נכון?

פורסם
  • מחבר

וזה ברזולוציה 800X600.. יש מצב על ההגדרות הכי נמוכות ב1280? לשחק בWOW או FIFA? ושיזוז נורמלי

פורסם

אם זה ברמה של X300SE

אז אני מאמין שיעבוד לך פיפא על מדיום חלק... (PES עבד כמעט חלק על מדיום עם הכרטיס הזה)

פורסם
  • מחבר

הוא חלש ממנו.. אבל לא בהרבה..

פורסם

אם זה ברמה של X300SE

אז אני מאמין שיעבוד לך פיפא על מדיום חלק... (PES עבד כמעט חלק על מדיום עם הכרטיס הזה)

אתה אופטימי

גם על LOW זה לא יפעל חלק...

אם אתה רוצה להריץ משחק על מחשב נייד לך על 7300 ומעלה...

INTEL 950 הוא חרא של כרטיס למשחקי מחשב...

הוא לא נועד לזה... הוא נועד להפעיל מחשב בוינדווס...

זהו...

פורסם

השאלה המעניינת כשקונים מחשב נייד עם ה GMA950:

האם הוא בכלל יכול להריץ את AERO?

לי עדיין אין תשובה מספקת, למרות שהוא תומך ב-WDDM, הוא נראה לי מינימאלי.

פורסם
  • מחבר

פאק יש מצב שאם יש לי 2G ראם וE6300 ואת הכרטיס הזה שהAERO לא יעבוד טוב ברזולוציה 1680X1050.?

מה לגבי הרזולוציה 1280?

פורסם

שמע בלי לבאס אותך גם לי היה את הכרטיס הזה על לוח אם של ASROCK וזה חרא של כרטיס מסך שלא תומך הרבה טכנולוגית ובגלל זה גם הרבה משחקים לא יעלו עליו וגם אם יעלו עליו אז הם לא יעבדו באופן מלא (למשל בהירוס 5 אתה אתה רואה חלק מהטירות כמו צל) תנסה לשחק בכל מיני משחקים אחרים, במקרה הכי נורא תחסוך קצת ותשים כרטיס בPCI-E אם מדובר על מחשב נייח עם לוח-אם (נראה לי ASROCK 945G-DVI) אז תחכה קצת כי יכולות להיות עכשיו ירידות מחירים עם יצאת כל כרטיסי ה-DX10.

פורסם
  • מחבר

אחי אני לא מתכוון לשחק במשחקים כמו הירוס 5 לשחק במשחקים כמו פיפא וכאלה משחקים פשוטים על 1024 ברזולוציה הם בטוח יעבדו (לא אכפת לי שזה יהיה על LAW) אבל השאלה שלי יותר על הרזולוציה 1280.. אל תדאג אני מתכוון עוד כמה חודשים לקנות כרטיס DX10 חזק ואז לשחק במלא משחקים זה רק לבינתיים כאילו יש לי עוד' דברים לעשות חוץ מלשחק אז אני אסתדר..

פורסם

אז סבבה נראה לי שזה יסחוב לך ובקשר לרזולציה זה כבר יותר ענין של זיכרון ואם אני לא טועה יש לכרטיס הזה זיכרון שהוא לוקח מהמערכת לטובתו שזה נראה לי 224 מגה ואתה יכול עוד לשחק עם זה דרך הביוס ולשנות הגדרות אז זה פחות קריטי.

אבל עדיין תריץ חיפש בגוגל בקשר למשחק הזה והכרטיס מסך הזה, אולי אתה עוד תשמע שהמשחק בכלל לא תומך בכרטיס מסך הזה אף פעם אי-אפשר לדעת.....

פורסם
  • מחבר
אז סבבה נראה לי שזה יסחוב לך ובקשר לרזולציה זה כבר יותר ענין של זיכרון ואם אני לא טועה יש לכרטיס הזה זיכרון שהוא לוקח מהמערכת לטובתו שזה נראה לי 224 מגה

הרזולוציה עניין של זיכרון של הכרטיס? זה לא החוזק של הכרטיס?

מישהו יכול לאשר שהכרטיס מסך לוקח את הזיכרון בכרטיס מהראם?

פורסם

הכרטיס תומך ברזולוציות של עד 2048x1536

וכן את הזיכרון הוא לוקח מה RAM של המחשב עד למקסימום של 224MB

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים