פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר וכרטיס כזה מסוגל להפעיל פיפא על רזולוציה 1280? או את המשחק world of warcraft..?הוא תומך גם ברזולוציות רחבות נכון?
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים מחבר וזה ברזולוציה 800X600.. יש מצב על ההגדרות הכי נמוכות ב1280? לשחק בWOW או FIFA? ושיזוז נורמלי
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים אם זה ברמה של X300SEאז אני מאמין שיעבוד לך פיפא על מדיום חלק... (PES עבד כמעט חלק על מדיום עם הכרטיס הזה)
פורסם 2006 בדצמבר 318 שנים אם זה ברמה של X300SEאז אני מאמין שיעבוד לך פיפא על מדיום חלק... (PES עבד כמעט חלק על מדיום עם הכרטיס הזה)אתה אופטימיגם על LOW זה לא יפעל חלק...אם אתה רוצה להריץ משחק על מחשב נייד לך על 7300 ומעלה...INTEL 950 הוא חרא של כרטיס למשחקי מחשב...הוא לא נועד לזה... הוא נועד להפעיל מחשב בוינדווס...זהו...
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים השאלה המעניינת כשקונים מחשב נייד עם ה GMA950:האם הוא בכלל יכול להריץ את AERO?לי עדיין אין תשובה מספקת, למרות שהוא תומך ב-WDDM, הוא נראה לי מינימאלי.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר פאק יש מצב שאם יש לי 2G ראם וE6300 ואת הכרטיס הזה שהAERO לא יעבוד טוב ברזולוציה 1680X1050.?מה לגבי הרזולוציה 1280?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים שמע בלי לבאס אותך גם לי היה את הכרטיס הזה על לוח אם של ASROCK וזה חרא של כרטיס מסך שלא תומך הרבה טכנולוגית ובגלל זה גם הרבה משחקים לא יעלו עליו וגם אם יעלו עליו אז הם לא יעבדו באופן מלא (למשל בהירוס 5 אתה אתה רואה חלק מהטירות כמו צל) תנסה לשחק בכל מיני משחקים אחרים, במקרה הכי נורא תחסוך קצת ותשים כרטיס בPCI-E אם מדובר על מחשב נייח עם לוח-אם (נראה לי ASROCK 945G-DVI) אז תחכה קצת כי יכולות להיות עכשיו ירידות מחירים עם יצאת כל כרטיסי ה-DX10.
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אחי אני לא מתכוון לשחק במשחקים כמו הירוס 5 לשחק במשחקים כמו פיפא וכאלה משחקים פשוטים על 1024 ברזולוציה הם בטוח יעבדו (לא אכפת לי שזה יהיה על LAW) אבל השאלה שלי יותר על הרזולוציה 1280.. אל תדאג אני מתכוון עוד כמה חודשים לקנות כרטיס DX10 חזק ואז לשחק במלא משחקים זה רק לבינתיים כאילו יש לי עוד' דברים לעשות חוץ מלשחק אז אני אסתדר..
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים אז סבבה נראה לי שזה יסחוב לך ובקשר לרזולציה זה כבר יותר ענין של זיכרון ואם אני לא טועה יש לכרטיס הזה זיכרון שהוא לוקח מהמערכת לטובתו שזה נראה לי 224 מגה ואתה יכול עוד לשחק עם זה דרך הביוס ולשנות הגדרות אז זה פחות קריטי.אבל עדיין תריץ חיפש בגוגל בקשר למשחק הזה והכרטיס מסך הזה, אולי אתה עוד תשמע שהמשחק בכלל לא תומך בכרטיס מסך הזה אף פעם אי-אפשר לדעת.....
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים מחבר אז סבבה נראה לי שזה יסחוב לך ובקשר לרזולציה זה כבר יותר ענין של זיכרון ואם אני לא טועה יש לכרטיס הזה זיכרון שהוא לוקח מהמערכת לטובתו שזה נראה לי 224 מגה הרזולוציה עניין של זיכרון של הכרטיס? זה לא החוזק של הכרטיס? מישהו יכול לאשר שהכרטיס מסך לוקח את הזיכרון בכרטיס מהראם?
פורסם 2006 בדצמבר 418 שנים הכרטיס תומך ברזולוציות של עד 2048x1536וכן את הזיכרון הוא לוקח מה RAM של המחשב עד למקסימום של 224MB
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.