עבור לתוכן

שאלה לגבי כרטיס מסך קיים....

Featured Replies

פורסם

אהלןןןןןןןןןןןןן,

מכיוון שאני מתכנן קנייה של מחשב חדש רציתי לדעת מה שווה הנוכחי [להעביר לחברה....]

היא צריכה אותו בשביל גרפיקה בעיקר [לומדת עיצוב גרפי]

קיבלתי הצעת מחיר בשבילה [במסגרת התקציב שהיא רצתה - 3000] של מחשב שדיי דומה למחשב שלי....

רציתי לדעת בעצם האם הכרטיס מסך שלי - GeForce 5700FX מתאים לשימוש עם תוכנות גרפיקה....

[המחשב עצמו הוא פנטיום 4 3 ג'יגה....] ובמידה וצריך לשדרג אשמח להצעות....

תודה מראש :xyxthumbs:

פורסם

ה5700 הוא די ישן עם איזה תוכנות בדיוק היא מתעסקת..ומה המפרט המלא..

פורסם

עיצוב גראפי?! מה הכוונה עריכה?!...עיצוב גראפי של צילום ז"א אנימציה יענו אפקטים ז"א היא משתמשת בתוכנות כגון AVID , free hand וכל השאר או עיצוב גראפי של אתרים או עיצוב גראפי של משחקים?!...תגדיר...למשחקים היתי ממליץ quadro לעריכת סרטים זה לא ממש משנה צריך מחשב חזק שיחזיק את הרינדור...כי הכרטיס הזה לא בעל תכונות רינדור משל עצמו...

אבל מה שכן אני מרחם עליה אם היא קונה ממך מחשב פנטיום 4 עם FX5700 ב3000 שח...ווואלה לך יהיה חתיכת רווח...

פורסם
  • מחבר

:kopfpatsch:

דבר ראשון אני מתכוון להביא לה את המחשב עם מסך ומדפסת.... אני ממש לא מתכוון להרוויח אליה כסף....

היא משתמשת בתוכנות עיצוב גרפי כמו Freehand, Flash וכדומה....

המחשב שלי ממש חזק [מיועד למשחקים בעיקר]....

תגיבו אם נראה לכם שזה מוגזם.... היא פשוט מתעקשת על 3000 כי קיבלנו כמעט אותו מפרט בדיוק ב 3000 ומשהו..... [גם פנטיום 4 וגם 3 ג'יגה .....]

תודה על כל תגובה.... ???

פורסם

כמה זיכרון?!.....ואם יש ג'יגה אז כן זה יהיה חזק מספיק בישביל להפעיל ולא צריך כרטיס מסך מיוחד..(חוץ מכרטיס עריכה שעולה הרבה כסף ורוב האנשים לא זקוקים להם) והמעבד הזה הוא 64BIT??...כי אני מצטער לומר את זה ביא יכולה להביא באותו מחיר מחשב עם פנטיום D (כפולי הליבה הראשונים) ג'יגה זיכרון ואם לגרד עוד קצת היא מביאה מסך...כדוגמא..

תיאור הפריט סכום ביניים

T667UA512C

זכרון למחשב SUPER TALENT 512MB 667MHZ

מחיר לפריט - 330.00 ¤

660.00 ¤

I915

מעבד Intel Pentium D 915 2.8GHz 2x2 MB

מחיר לפריט - 676.00 ¤

676.00 ¤

BLKDG965RYCK

לוח אם Intel DG965RYCK ROGERS CITY

מחיר לפריט - 645.00 ¤

645.00 ¤

250ks

דיסק קשיח Westren Digital WD2500KS 250GB

מחיר לפריט - 433.00 ¤

433.00 ¤

28490

כרטיס מסך Palit Geforce 7300GT 256MB PCI-E

מחיר לפריט - 464.00 ¤

464.00 ¤

FC397

מארז FOXCONN TLA+ 397 + 300W

מחיר לפריט - 220.00 ¤

220.00 ¤

3,098 שח...מסך חדש היום לא עולה הרבה עם זה CRT מתחיל ב550 ועולה אם זה LCD אז 900 ועולה..(ותסביר לה שעדיף לה WIDESCREEN LCD בישביל הטיים ליין של התוכנות...)

כמובן שאם אתה מוחר לה אתה עושה רווח לא משנה אם אתה נותן מסך ומדפסת שעולים היום כלום אתה נותן לה אותם משומשים ואני בטוח שהם אצלך כבר מס שנים...אז עכשיו זה השיקול שלך אם להסביר לה שהיא יכולה לקנות משהו הרבה יותר טוב במחיר הזה שיתאים לה לעריכה או לקחת את שלך...

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות!, :xyxthumbs:

POI, המחיר הוא ממש יפה..... אבל לא לקחת בחשבון כמה פריטים ממש נצרכים [מקלדת, עכבר, רמקולים...כן זה שטויות.... אבל עדיין בטח עוד איזה 200 שקל] .... וגם את העובדה שהמסך הכי פשוט מקפיץ את המחיר בעוד 500 ש"ח.... וגם לקחת בחשבון רק 512 MB....

בכל מקרה היא מתעקשת שזה לא יעבור את ה3000 וקצת קשה לשחק עם זה......

נראה לי שמה שאעשה זה שאני אקנה לה גם מסך מחשב [ + אני ממש מרוצה מהמדפסת 895CXI שלי.....]. הכוונה שלי בכל מקרה זה ממש אבל ממש לא להרוויח עלייה...

כרגע המחשב עם 512MB ואם היא תצטרך עוד [מה שאנרייל 2 עם הכרטיס GeForce 5700FX לא....] אני מבטיח להרחיב לה... :smile1:

דעה סופית מישהו? :s05:

פורסם

גבר זה 512 כפול 2....תסתכל על המחיר ואם לא רשום שם טעות שלי...

וכן היא חייבת עוד עריכה כזאת ניתלת על כמות הזיכרון וחוזק המעבד....וכמות מקום האיחסון מכיוון שלרוב קבצי הוידאו והפרויקטים כבדים מאוד...ואם היא משתמשת בfree hand אז בטח גם יצא לה להשתמש בפרימייר....אז כן צריך הרבה מקום אחסון...אם תסדר לה הרבה זיכרון הרבה מקום איחסון ומעבד חזק המחשב הזה יפעיל כל מה שהיא צריכה...חבר שלי עבד תקופה מסויימת עם ג'יגה וזה עבד סבבה אבל כאשר הוא שם 2 בדואל התוכנות רצו לו!!..

פורסם
  • מחבר

Consider as DONE :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים