עבור לתוכן

מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך + שיח בקשר לפתרון של 2 או 3 כרטיסי מסך

Featured Replies

פורסם

שלום

אני רוצה לדעת מאיזה חברה הכי כדאי לקנות כרטיס מסך, אני מתכוון בקשר לאחריות

אם תהיה לי בעיה עם הכרטיס מסך, אני אלך לחברה ממנה קניתי את הכרטיס. האם שם החברה קשור לזמן בו אני אקבל את הכרטיס מתוקן? (האם קיימת מעבדה בישראל או אולי צריך לשלוח את הכרטיס לחול למשל)

תודה על התגובות

עוד משהו בקשר לפתרון כרטיסי מסך... כידוע או לא כידוע לאנשים, קיימים לוחות אם המוכנים לפתרון CrossFire, SLi וגם לוחות עם 3 חריצי PCI-E X לכרטיסי מסך, לתמיכה עתידית בכרטיס מסך + כרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה (או לשני כרטיסי מסך ב SLi, וכרטיס מסך נוסף המוקדש לפיזיקה)

אני תוהה מה יהיה בעתיד, האם כרטיס מסך (או שני כרטיסי מסך) + כרטיס נוסף המוקדש לפיזיקה, יהיה סטנדרטי לגיימרים? או האם פתרון זה יכשל, והמעבד יעשה את עבודת הפיזיקה?

בהנחה שהראשון נכון, אנשים שמשתמשים בפתרון זה יוכלו למצוא את עצמם מבזבזים כסף רב על 2 או 3 כרטיסי מסך, במקום על אחד! והמחיר יהיה יקר במיוחד במדינות מחוץ לארצות הברית, בהן המחירים יקרים יותר, מה עוד שיהיו 2 או 3 כרטיסי מסך מיותרים, לא 1, נראה כמו בזבוז.

אני אישית לא משתמש ב CrossFire או SLi, משום שהגעתי למסקנה שזה לא יתן לי אפקט משמעותי, ואני אסתדר עם כרטיס טוב אחד, אך בעתיד, יכול להיות שכרטיס נוסף לפיזיקה יהיה חשוב למשחקים חזקים בפיזיקה. אני מקווה שהמעבד כפול או רבוע הליבה יהיה מסוגל להסתדר עם משחקים עתידיים כאלו, במקום שכרטיס מסך ינהל אותם, משום שכרטיס מסך טוב הוא דבר יקר, בניגוד למעבד, שיותר זול מכרטיס מסך, וגם יש רק מעבד אחד בלבד, בניגוד ללמשל 2 כרטיסי מסך.

אני מקווה שנושא זה יפתח דיון בקשר לנושא... תהנו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים