עבור לתוכן

כמה שווה הכרטיס הזה? (EN7800GT DUAL)

Featured Replies

פורסם

הכרטיס שלי [1900XT] מקבל 2400*2 ושלו 3000*2

אבל אני בספק אם הוא מקבלת תוצאות כמוני במשחקים...נראה לי שאין תמיכה........

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והכרטיס שלי מקבל ב05 אלף. :cool2:

פורסם
  • מחבר

נראה לי באמת כדאי לך להשאר איתו

לך תדע אולי עוד כמה שנים תמכור אותו בכסף טוב

אין שום טען למכור אותו עכשיו כי הוא ברמה של ה8800 רק ללא התמיכה בDX10

ואגב מאיפה יש לך אותו?

אז בתחילת השנה כשקניתי את המחשב מחנות שאני לא יציין את שמה,

אז הזמנתי את ה7800GTX 512 יחד איתו (היה הכרטיס הכי חזק אז..)

וכבר שילמתי על הכל מראש, והיה יותר מידי עיכוב בהזמנה.. ומסתבר שהיה אז חוסר עולמי ל7800GTX 512

אז איימתי לתבוע ושטוית כאלה מכיוון שלא קיבלתי מוצר ששילמתי עליו.. והם לא ידעו מה לעשות.. ואז יצאה המפלצת הזאת של אסוס..

והיא עלתה קרוב ל6000 ש"ח אצלהם.. היו חנויות שעלה אצלהם 6.5K... אז הם הציעו שאני יוסיף.. ויקח אותו כבר..

התעצבנתי.. איימתי עוד קצת.. ובסוף קיבלתי אותו מבלי להוסיף שקל.. במחיר של 7800GTX שהיה אמור להיות לי..

אז דיי הייתי מרוצה.. וגם התלהבתי ממש ממנו.. הכרטיס, הבאנדל, הכל ממש ממש מושקע.. קיבלתי אפילו קייס כזה מעור של אסוס לכל הדריברים והמשחקים שבאו עם זה.. לא יודע אולי כי זאת מהדורה מוגבלת אז השקיעו ממש.. דרך אגב הכרטיס הזה ממש ענקי במיימדים שלו.. יותר גדול מה8800 שיש היום..

בקיצור אחלה של כרטיס עדיין מריץ לי את כל המשחקים על הגדרות הכי גבוהות וכל הפילטרים על הכי גבוה.. גם את Oblivion (שאלו פה מקודם)..

וזהו.. אבל מה לעשות שבעסק הזה כל חודשיים יוצא משהו חדש וטכנולוגיה חדשה, ודברים חדשים שאתה אוכל את הלב..

בנתיים אני מסתפק בשלי! ואפשר לסחוב לדעתי עוד דיי הרבה זמן... תודה על כל העזרה כולם! :)

פורסם

סה''כ חזק בקצת משני 7800GT בSLI ,י X1950XT חזק יותר

אם הציעו לך עליו 2000 שקל כדאי שתמהר למכור אותו, לפני שהתחרטו ::)

בדיוק מה שאמרתי לו והצעתי לו קודם.

פורסם

וזהו.. אבל מה לעשות שבעסק הזה כל חודשיים יוצא משהו חדש וטכנולוגיה חדשה, ודברים חדשים שאתה אוכל את הלב..

בנתיים אני מסתפק בשלי! ואפשר לסחוב לדעתי עוד דיי הרבה זמן... תודה על כל העזרה כולם! :)

מה אתה דפוק? אוכל את הלב? אתה יודע איזה הבדל יש בין 88GTX ל78GTD?

ועם כל הנדל המטורף שמקבלים איתו! כל אני לא חושב שיש מישהו שיכול לקנות כרטיס ב3K ואחרי שנה+- למכור אותו ב2K!

פורסם

בטח שיש כאלה שיכולים.

פשוט צריך להיות מטומטם בשביל לעשות כזה דבר...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים