עבור לתוכן

כמה שווה הכרטיס הזה? (EN7800GT DUAL)

Featured Replies

פורסם

וואו דיברתי מהר מידי....7200 ב3DMARK 06 זו תוצאה מעולה! זה כמו 8800GTS אם אני לא טועה..(עדיין אין לי אותו רק ביום שני הוא מגיע..) זה חתיכת כרטיס מה שיש לך שם...באמת חיסרון החוסר תמיכה בDX10 אבל אז מה משחקים התומכים בזה יצאו רק בעוד הרבה זמן....תמשיך להנות מהכרטיס!!...ובנוגע למחיר צודקים פה 2000 שקל זה כנראה המקסימום כי ה8800GTS יורד במחיר כל יום ואני די בטוח שדי בקרוב הוא יעלה 2000וקצת..(יענו 2100-2400) רק לחכות קצת...אז זה בעצם לא שווה לאף אחד לקנות אותו במחיר כזה....

• תגובות 35
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ממליץ לך להעיף אותו מהר ככול האפשר ולקחת כרטיס אחר שלא טוחן חשמל כמו7800GTD (ה D=DUAL)

פורסם
  • מחבר

ממליץ לך להעיף אותו מהר ככול האפשר ולקחת כרטיס אחר שלא טוחן חשמל כמו7800GTD (ה D=DUAL)

תודה על ההמלצה, אבל זה כל העיניין היה מההתחלה של התרד הזה..

לשאול כמה אני יכול לבקש עליו כי אני רוצה למכור אותו...

פורסם

אם רוצים אותו ב2K אז כמובן שלהעיף אותו ;D

פורסם

אם רוצים אותו ב2K אז כמובן שלהעיף אותו ;D

כולכם מדברים כאילו זה כרטיס מעפן שצריך להעיף אותו..

מי שיהיה מוכן לשלם 2000 שקל אז ברור שזה כדאי :jump:

לפי דאתי אם יציאו לך פחות מ 2K אל תמכור אותו ואין לך מה להתבאס שיש בשוק כרטיסי DX10. הכרטיס שלך סוס וימשיך להיות סוס גם בשנה הקרובה ואלי יותר.

נכון אני לא חוזה עתידות אבל עד שיפתחו משחקים שינצלו באמת את DX10 יכול לקחת מינימום שנה (בהנחה שהתחילו לפתח אותו לפני חצי שנה) אין מה לעשות לפתח משחק ברמה גבוהה לוקח הרבה זמן.

פורסם

1800 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

לדעתי אני אשאר איתו לפחות עד שיצא הדור השני של DX10 ה-R600 וכל אלה...

בזבוז לקנות את ה8800GTX עכשיו כשעדיין הוא מריץ את כל המשחקים על הגדרות הכי גבוהות...

פורסם

בדיוק

חוץ מזה כרטיס נדיר כמו שלך יהיה מוצר מבוקש בעוד כמה שנים (קח את וודו 5 בתור דוגמא)

פורסם

לא בדיוק...

אם נותנים לך 2000 אל תחכה עוד שנייה ותמכור.......

אחרת כשתרצה לקנות כרטיס DX10 אתה תגלה שאת הכרטיס שלך אתה תמכור בגרושים... וכשאני אומר גרושים אני מתכוון גרושים... :P

פורסם

למה בכלל למכור?!

הכרטיס חזק כמו כרטיסים שעולים 3000 ש"ח ומריץ את כל המשחקים על ההגדרות הכי גבוהות.

אם תמכור, רק תפסיד כי הכרטיסים היחידים שיותר טובים מכזה כרטיס עולים הרבה יותר ממה שתקבל אם תמכור אותו.

פשוט בזבוז וחבל על הכסף שלך.

פורסם
  • מחבר

כן אני ישאר איתו בסוף... חבל סתם למכור..

ראיתי אנשים פה שסיפרו שהם עושים תוצאות של סביבות 5K ב06.. ויש להם 1950XTX...

אז כנראה ששלי עוד טוב יחסית לכרטיסים של היום...

פורסם

נראה לי באמת כדאי לך להשאר איתו

לך תדע אולי עוד כמה שנים תמכור אותו בכסף טוב

אין שום טען למכור אותו עכשיו כי הוא ברמה של ה8800 רק ללא התמיכה בDX10

ואגב מאיפה יש לך אותו?

פורסם

מעניין לראות את הביצועים שלו במשחקים, כי ה3DMARK לא אומר לי כלום!

פורסם

כרטיס מפלצת, והערך האמיתי שלו יהיה רק עוד שמונה- תשע שנים: מהדורה מוגבלת של מוצר ארכיוני!

פורסם

סה''כ חזק בקצת משני 7800GT בSLI ,י X1950XT חזק יותר

אם הציעו לך עליו 2000 שקל כדאי שתמהר למכור אותו, לפני שהתחרטו ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים