פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מה ההבדל בין החברות בכרטיסי מסך? מה ההבדל בין אם אני אקנה כרטיס מסך של GeForce בין החברות : PNY ASUS MSI GIGABYE XFX eVGA EGATE BFG תודה
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים במידה והנתונים הטכניים (מהירות זיכרון,ליבה וכו' ) זהים הדברים היחידים שמשתנים:קירור,מחיר,תקופת אחריות,באנדל (תוספות שבאות עם הכרטיס,משחקים וכו')
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים מחבר נגיד יש כרטיס שאני מעוניין בווהחברות שמצאתי הם: eVGA, ASUS, ו- Gigabyte/תדים בליבה ובזיכרון זהים.הקירור קצת אבל טיפה שונה ותק' אחריות זהה...[7600gs]אבל ה eVGA הכי זול..זה שווה לקנות אותו או לא?
פורסם 2006 בדצמבר 219 שנים לאחר בדיקת תדרים אחריות ובנדל הולכים לפי מחיר, לכן במקרה שלך אין שום בעיה ללכת על הזול ביותר, במקרה הזה EVGA.
פורסם 2006 בדצמבר 319 שנים בהמשך לשאלה שנשאלה.טכנאי מחשבים אמר לי פעם ואני מצטט -שהליבה היא "המנוע" והכרטיס עצמו (pcb) הוא "השילדה"ושההבדל בין הכרטיסים כשהם בעלי נתונים זהים הוא שאפשר להרכיב מנוע זהה גם בסוסיתא וגם במרצדס.האם יש רשימה מוכרת וידועה של יצרנים שתעזור להפריד בין "הסוסיתות" ל"מרצדסים" ?בברכה,חיים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.