פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים בשביל מה צריך 2 ספקי כוח??Why?! BECAUSE WE NEED POWER! MORE POWER! MORE POWER! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים Why?! BECAUSE WE NEED POWER! MORE POWER! MORE POWER! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA אוקייי.... בערך ב-3 לפנות בוקר זו ההודעה שהכי לא ציפיתי לראות אבל יאללה, לא נורא, זה קורה לכולם...
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים מחבר אם אתה רוצה עוד כוח יש ספקים של 1000 וואט וגם יותר תאמין לי זה יספיק לךוחוץ מזה אין מקום במארז
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים אוקייי.... בערך ב-3 לפנות בוקר זו ההודעה שהכי לא ציפיתי לראות אבל יאללה, לא נורא, זה קורה לכולם... חחחחחחחחח
פורסם 2006 בדצמבר 1718 שנים Why?! BECAUSE WE NEED POWER! MORE POWER! MORE POWER! MUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA זה משהו שאני היתי אומר... אבל בתוספת של עוד ספק, המחשב שלי בטח ישרף :lol: (מחשב מעפן )
פורסם 2006 בדצמבר 2018 שנים אחלה רעיונותאממ אולי תוסיף גם פאנל LCD לטמפ' שעון וכול'וגם תושבת עם בולמי זעזועים להרדיסק יהיה נחמד
פורסם 2006 בדצמבר 2218 שנים מחבר אולי אני בכל זאת יוסיף עוד מקום לספק באיזור הכוננים מכיוון שיש 12 כאלה אבל נראה לא בטוח
פורסם 2006 בדצמבר 3018 שנים מערכת כזאת זה לא בעיה אפשר פשוט לחבר טרנזיסטור ל 5V של הספק הראשי וכשהוא ידלק הטרנזיסטור יקבל 5 וולט ויחבר את הכבל הירוק של הספק השני אל הכבל השחור שלו וזה יגרום גם לו להידלק אני בטוח שיש פיתרון יותר טוב מזה אבל זה כל מה שעליתי עליו כרגע .. אני גם לא בטוח שזה יעבוד מתי תתחיל לעבוד ולהביא תמונות ?
פורסם 2007 בינואר 718 שנים אתה יכול לבנות משהו בסגנון של המארז הזה (שכמעט סיימתי):http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=228717.0
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.