עבור לתוכן

motorola v3 באורנג' במסלול חיילים - שווה , כן/לא ?

Featured Replies

פורסם

לפני כמה ימים רכשתי את המכשיר המדובר במסלול לחיילים ב-20 שקל לחודש (או שמא זה 19 שקלים ? : P) בהתחייבות ל-36 חודשים . 40 אגורות לכל הרשתות , 25 דקות מתנה בחודש . מבחינה כללית אהבתי איך שהפלאפון נראה ובכלליות אני לא צריך הרבה מהפלאפון שלי ותאמינו לי שהסתדרתי עם פלאפון גרוע מאוד לפני זה בלי הרבה בעיות אבל נמאס . עכשיו , רציתי לשאול אם זה שווה או לא ? אולי יש איזה מסלול אחר / חבילה אחרת / פלאפון אחר או יותר עדיף יהיה לשדרג למשהו אחר ? אולי לנסות להשיג v3x איכשהו ?

יש לי 14 ימים להחליף אבל אני דחוק בזמן ככה שתשובות מהירות יתקבלו בברכה . תודה על העזרה .

פורסם

המסלול מוכר יש אותו גם בסלקום (39 אגורות לכול היעדים וכו)..

הV3 הוא אחלה מכשיר....ולדעתי מספיק בהחלט..

פורסם

אם אתה צריך יותר פיצ'רים אז יכול להיות שה-V3x יתאים לך..

אם אתה צריךא אפשרות לכרטיס הרחבה, מצלמה 2MP, שיחות דור ושלישי (ויש עוד הרבה פונקציות) אז תלך על זה..רק תזכור שה-V3x יותר עבה.

לי האישית ה-V3 הרגיל נראה כמו צעצוע ואתה מרגיש ביד כאילו כל שנייה אתה יושב עליך ושובר אותו כי אתה לא יודע איפה הוא מרוב דק (חבר שלי שם אותו בכיס ואחרי זה חיפש אותו וחשב שאיבד אותו מרוב שהוא דק...)

פורסם

אם אתה צריך יותר פיצ'רים אז יכול להיות שה-V3x יתאים לך..

אם אתה צריךא אפשרות לכרטיס הרחבה, מצלמה 2MP, שיחות דור ושלישי (ויש עוד הרבה פונקציות) אז תלך על זה..רק תזכור שה-V3x יותר עבה.

לי האישית ה-V3 הרגיל נראה כמו צעצוע ואתה מרגיש ביד כאילו כל שנייה אתה יושב עליך ושובר אותו כי אתה לא יודע איפה הוא מרוב דק (חבר שלי שם אותו בכיס ואחרי זה חיפש אותו וחשב שאיבד אותו מרוב שהוא דק...)

לדעתי הוא דיי מסאבי הוא גדול ומציק ללכת איתו אני מחכה שיהיו פלאפונים קטנים מאוד של דור3

בנתיים אם telit X95 שמשמש כאבן במכות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים