עבור לתוכן

חישוב זיכרון ווירטואלי

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם!!!

רציתי לשאול האם זה נכון שכדי לקבוע את כמות הזיכרון הווירטואלי שבמחשב

צריך להכפיל ב שתיים וחצי את כמות הזיכרון הפיזי ???

ואם כן למה אי אפשר להכפיל ביותר ???

תודה...

פורסם

מכפילים ב1.5

ולא ב2.5

פורסם
  • מחבר

אני קראתי באיזה מדריך שצריך ב- 2.5 אבל אם אתה אומר אז למה??

ולמה אי אפשר להכפיל ביותר???

פורסם

אתה יכול לרשום גם פי 400, זה ערך שנתון לשיקולך אבל ע"פ המלצת מיקרוסופט וכנראה זה מה שהכי מומלץ מכפילים את כמות הזיכרון ה1.5.

פורסם
  • מחבר

תודה....

פורסם

אתה טועה אח שלי הזיכרון הוירטואלי צריך להיות פי 2.5 מהזיכרון הפיזיקלי ...

אני אומר לך ואני לא טועה .. :xyxthumbs:

פורסם

אז אני אומר לך שאתה טועה.

אם לדוגמא יש לך 512MB הזיכרון הוירטואלי שלך צריך להיות 768 ולא 1280, שים לב להגדרות ברירת המחדל של וינדוס כשאתה מתקין XP מחדש.

פורסם

מה כפת לי מהגדרות הברירת המחדל של וינדוס

ברור שזה יהיה ככה כאילו בגלל זה , זה ברירת מחדל

זה פי 2.5

פורסם

המספרים האלה, בין אם זה 1.5 או 2.5 או כל מספר אחר, הם סתם קונספציה מוטעית. בפועל ככל שיש יותר זכרון RAM ככה צריך פחות זכרון וירטואלי.

פורסם

MCFLY

אתה צודק אבל בכל זאת אני עם 1GB וניסיתי לעשות את הניסוי הזה ובכל זאת כשהגעתי לרמה של 400MB לזיכרון וירטואלי פשוט היה חסר לו והוא הודיע לי שהוא חייב להגדיל אותו.

David_Beckham

לא נראה לי שהבנת את עצמך

טוב שלא אכפת לך אבל תדבר הגיוני אם יש לי 2GB אתה באמת חושב שאני הולך לבזבז 5GB מהכונן הקשיח שלי בשביל קובץ החלפה מסכן?

פורסם

אם אתה אומר ..

אני חושב בדיוק להפך , גם ככה הזיכרון הוירטואלי זה לפי הדיסק הקשיח ..

זה תלוי גם כמה דיסק קשיח יש לך שאתה יכול לקחת ממנו זיכרון וכאלה ..

קיצר עזוב מה נתחיל פה ויכוח שכל אחד יעשה מה בא לו וזהו

פורסם

MCFLY

אתה צודק אבל בכל זאת אני עם 1GB וניסיתי לעשות את הניסוי הזה ובכל זאת כשהגעתי לרמה של 400MB לזיכרון וירטואלי פשוט היה חסר לו והוא הודיע לי שהוא חייב להגדיל אותו.

לא אמרתי ש-400MB זה מספיק כשיש לך 1GB, זה לא סותר בכלל את מה שאמרתי. מה שאמרתי זה שאם היה לך 512MB היית צריך זכרון וירטואלי יותר גדול, ואם היה לך 2GB היית צריך זכרון וירטואלי יותר קטן. נוסחא כזו גורמת לכך שככל שיש לך יותר זכרון ככה אתה תגדיר יותר זכרון וירטואלי, וזה בבירור טעות.

פורסם

זה ויכוח סתמי , אפשר להגדיל להקטין , פי 1 , פי 2 ,פי X, זה לא משנה כלום

פורסם

בוודאי שלא מכיוון שזיכרון וירטואלי בא כדי להחליף חוסר בזיכרון RAM, אף פעם לא שמעתי מישהו שהגדיר יותר זיכרון וירטואלי כאשר יש לו יותר זיכרון. :screwy:

זה עדיין ויכוח סתמי פשוט עדיף להשתמש בברירת המחדל של וינדוס מה שאומר כפול 1.5

פורסם

אף פעם לא שמעתי מישהו שהגדיר יותר זיכרון וירטואלי כאשר יש לו יותר זיכרון. :screwy:

אבל זה בדיוק מה שאתה מציע. נוסחא קבועה של פי 1.5 מגודל הזכרון אומרת בדיוק שככל שיש לך יותר זכרון ככה אתה תגדיר יותר זכרון וירטואלי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים