עבור לתוכן

Intel E6300 שווה ערך לאיזה מעבד של AMD?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם

אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? :(

תודה בכל אופן

פורסם

בין הX2 4200 לבין הX2 4600...

אבל כשמדובר באוברקלוק ובמחיר כמובן שה6300 הרבה יותר טוב.

פורסם

ערך במחיר או בביצועים ?

פורסם
  • מחבר

יעני לעומת המעבדים של אינטל המעבד שלי (במפרט) כבר זהו פשט רגל

צריך להחליף?

חשבתי לשדרג לAMD X2 5000

מה אתם אומרים...

פורסם

למה? מה רע במעבד שלך?

אם אתה בכל זאת רוצה כבר עדיף את ה 6600... לא?

פורסם

נכון להיום, בסביבות ה-1000 ש"ח אין מעבד משתלם ו/או חזק יותר מה-E6300 במיוחד שהוא מסוגל ל-OC של 80%+

פורסם
  • מחבר

כן אבל אם אני לוקח כבר את ה6600 זה כבר להחליף את הלוח ואין לי כוח לזה כבר ..

אבל בינתיים אני לא רוצה להחליף חוץ מהכרטיס מסך .. המעבד הזה יכול להחזיק ..

ולהוסיף ג'יגה זיכרון וזהו בערך .. אחרי זה כבר אלוהים גדול ..

פורסם

ועבור E6300 אתה לא צריך להחליף לוח ???

בטח שאתה צריך... וגם זיכרון..

פורסם

ברור שעם E6300 או כל CORE 2 תשיג OC הרבה הרבה יותר גבוה..

אבל זה לא כל כך משנה לעבודה שוטפת והמעבד שלך סביר ביותר היום לכל מטרה כולל משחקים כבדים.. במשחקים מה שחשוב יותר זה הכרטיס מסך ובמידה שיש לך אחד טוב המעבד שלך לא יהווה צוואר בקבוק.. גם למעבד שלך אפשר לעשות OC נחמד בלי יותר מידי מאמץ ולהגיע איתו לאזור ה 2600-2800 בלי לקרוע לו את הנשמה.. (נכון, זה לא CORE 2 שאפשר לעשות להם OC של 50-70 אחוז על קירור אויר..אבל עדיין..)

ואני לא רואה שום סיבה הגיונית להחליף ל 2X5000 - אלא אם כן אתה משתמש בתוכנות ששואבות כח עיבוד וכל MHZ ייקצר לך הרבה זמני עבודה ששווים כסף..

המלצה שלי, תשאר עם המעבד והמערכת שלך עד שזה יתחיל להוות בעיה וצוואר בקבוק (כמו אצלי עם ATHLON 3000+ שנחנק פה כבר במשחקים..חחח) ורק אז תחליף מערכת או מעבד.. תאמין לי שכשתגיע לזמן הזה גם ה E6300 ייחשב עגלה ויהיו אופציות הרבה יותר טובות כמו מרובעי ליבה וכו'..

פורסם
  • מחבר

זה לא שאני רוצה לשים את זה או להחליף לזה אני סתם שואל

בשוואה למה שחבר שלי רוצה לקנות יש מבין ..

לא כי אני רוצה את זה אני לא קונה אינטל לא אוהב אותם ..

אף פעם לא היה לי אינטל ולא רוצה גם שיהיה לי ..

:nono:

*עריכה*

זה שמעלי .. אתה צודק במאה אחוז אני לא צריך להחליף אני צריך רק להוסיף את הכרטיס מסך שאני רוצה ועוד ג'יגה זיכרון וזהו משחב סבבה לאללה !

פורסם

אני רוצה רק לתקן משהו קטן ממה שאמרתי :

במקרה שלך וכמעט רק במקרה שלך כיום - עם GF 8800 - מעבד הכי חזק שיש מוסיף די הרבה ביצועים .

הנה בדיקה מקצועית שערך TOMSHARDWARE להשוואת כרטיסי מסך בינהם 8800 GTS / GTX עם המעבדים הכי חזקים - X6800 ו FX60..

http://www.tomshardware.com/2006/11/29/geforce_8800_needs_the_fastest_cpu/index.html

ניתן ליראות בקלות שה 8800 מנצלים כל MHZ של ה CPU לטובתם וה X6800 לוקח את ה FX60 בהפרש לא קטן בכלל..

ההפרש מגיע ל- 3000 נק' !! ב 3DMARK 2005 לטובת ה X6800 על ה FX60 - וזה עוד בסטוק ללא OC..

הדבר פחות משמעותי בהרבה ב 7900GTX שם ההבדל כבר יותר קטן..

* אז כך את זה בחשבון אם אתה מביא 8800 .. :xyxthumbs:

פורסם

* אז כך את זה בחשבון אם אתה מביא 8800 .. :xyxthumbs:

* אז קח את זה בחשבון אם אתה מביא 8800 ..

אני מציע שתתאים את כותרת הת'רד למטרתו ואז יהיה פחות בלבול.

יש באמת לא מעט סקירות שמראות שכרטיסי ההי-אנד של היום דורשים גם מעבד היי-אנד כדי לעבוד במלוא יכולתם. אם אתה לא מתכוון להפעיל אותם במלוא היכולת אז מה הטעם לקנות אותם?

אני לא יודע להגיד מה הבדל הביצועים בין 1950XT לעומת 8800GTX שעולה יותר מכפול ופועלים עם 3800X2. בשביל זה יש פה מומחים... אבל אני בטוח שלא מדובר על פי 2 ביצועים!

פורסם

צודק.

אין סיבה לקנות כרטיס מסך כל כך HIGH END עם מערכת סטאנדארטית לחלוטין - אין שום איזון..

בנוסף לזה (זה כבר החלטה שלו אבל..) ממש מיותר לקנות היום כרטיסי GF8800 ! לאיזה שימוש בדיוק ??

להריץ COH ? COD2 ? למה ?? אני עושה את זה מעולה עם ה 7900GT שלי..

חכו איתם עוד חודשיים או יותר ככה שנתחיל לראות משחקי DX10 שמצדיקים את קנייתם - עד אז גם המחיר שלהם יירד באיזה אלפייה אם לא יותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים