פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים שלום, סוף סוף רציתי להתקין את ה-ubuntuבשביל ליתנסות,אבל שאני מעלה את המחשב ועולה לי המסך אפשרויות של ubtunu אני עושה את הראשון שזה התקנה ואז ה-ubtune טוען ושהוא מגיע לאיזה 95% ככה (נמש קרוב לסיום המד )ההתקנה נתקעת ומופעים קווים מוזרים על המסך...אין לי מושג מה לעשותניסתי לצרוב מחדש את ה-iso אבל זה עושה אותו הדברעשיתי בדיקת בעיות באפשרויות שעולה ה-ubtunu אבל זה עושה לי שאין שום בעיה,מה לעשות ?השם המלא של ההפצה:ubuntu-6.10-desktop-i386.iso
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר And What is that?אתה מתכוון ל- install without any graphic משהו...לזה אתה מתכוון?גם שם זה נתקע בדיוק באותו מצב
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים יאפ, לזה אני מתכוון1. כמה מקום פינית ללינוקס?2. עשית hash verification לקבצים?3. יש סיכוי שאתה משתמש במדיות ג'נריות או משהו בסגנון?
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר יאפ, לזה אני מתכוון1. כמה מקום פינית ללינוקס?2. עשית hash verification לקבצים?3. יש סיכוי שאתה משתמש במדיות ג'נריות או משהו בסגנון?1. יש לי כונן של 130 ג'יגה שמפוצל ל-2 (100 ו-30)על ה-30 מותקן הווינדוסוב100 'גיגה יש 30 'גיגה פנויים בשביל ה-linux2. מה זה hash veficion ?3. המדיות קנויות בחנות.. נורמליות לגמרה... צורב איתם הרבה מאוד דברים ואף פעם לא הייתה לי בעיה איתם
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר החלק הראשון במדריך הזה:https://wiki.ubuntu.com/BurningIsoHowtoה-MD5 HASHמתאים למה שכתוב (לגירסא שהורדתי )ד"א מה זה בדיוק?ואת הצריבה אני עושה עם Nero ... אני לא צריך עוד גתוכנת צריבה..
פורסם 2006 בדצמבר 218 שנים מחבר תעשה בדיקה לדיסק אחרי הצריבה בשביל לראות שהוא לא פגום יש עוד רעיונות? שום דבר לא פועל...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.