פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר הדבר היחידי שאולי היה אפשר לשייף זה את צד המארז (הצד של החלון) אבל החלון היה תפוס כל כך חזק עם הסיליקון, שלא היה ניתן להוריד אותו (אם הייתי מוריד הוא היה נשבר).
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים יצא טוב!אהבתי את מה שעשית על הגג...ד"א, הצבע הזה הוא מה שהמלצתי לך. הוא מיוצר ע"י קרילון.
פורסם 2006 בדצמבר 2418 שנים מחבר תודה רבה אחי! עד שמצאתי שבלונה שאני אוהב בשביל הגג של המארז... אבל בסוף יצא טוב...:]] תודה על ההמצלמה של הצבע.
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר החלםתי ספק, הסליבינג הכחול הגיע היום, כבלים עגולים כבר יש, גוף קירור חדש למעבד קירור דיסק קשיח, ותוספת של עוד 3 מאווררים במארז (בנוסף ל 3 הקיימים).
פורסם 2006 בדצמבר 2518 שנים מחבר בהמשך...דרך אגב, הצלם המסור שלי עד היום לעבודות בפרויקט (Nokia 6230i) נגנב היום...=[אבל לא נורא, אין מה לדאוג כי בהמשך השבוע אני מביא את הדברים מנעה מחשבים ויהיו כאן הרבה תמונות!
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים איך לעזאזל גנבו לך מסור? (מזכיר לי אחד שגנבו לו את המסך... חחח) הפלת אותי..... "איך נגנב לך מסור"....
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים החלםתי ספק, הסליבינג הכחול הגיע היום, כבלים עגולים כבר יש, גוף קירור חדש למעבד קירור דיסק קשיח, ותוספת של עוד 3 מאווררים במארז (בנוסף ל 3 הקיימים).איזה קירור למעבד?איזה מאווררים?איזה קירורלHD?
פורסם 2006 בדצמבר 2618 שנים יש לך סקיצות של איך הכל אמור להיראות בסוף?אולי נוכל לתת לך כל מיני עצות וכאלה...ועד שיגיעו הדברים מה אתה עושה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.