פורסם 2006 בדצמבר 1518 שנים מחבר טוב חשבתי על משהו חדש..אחרי החיתוך והכל (שכנראה יתבצע ביום שישי עוד שבוע),גם לצבוע את המארז בשחור.אם תסתכלו בעמוד הראשון של האשכול תראו שחלק מהפאנל הקדמי הוא כחול-סגול וחלק כסוף..אז חשבתי לצבוע את הכסוף בשחור, ואת כל הדלתות והגג שהם כסופים, לצבוע גם כן בשחור.מה אתם אומרים?
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים פרויקט נחמד מאוד אחי, כדאי שתצבע למה המארז הזה נראה מגעיל ככה בצבע אפור ושים עוד תמונות שנראה מה יוצא מכל הסיפור הזה
פורסם 2006 בדצמבר 1618 שנים מחבר טוב אחי אבל אני יעלה תמונות רק בסוף השבוע הבא כי עד יום חמישי אני באילת...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר חזרתי מאילת עם רצון כבד לשרוף את נעה מחשבים... הדברים עדיין לא הגיעוווו!!! דרך אגב, אני גם רוצה לצבוע ת'מארז בשחור, אז אם מישהו יודע איזה צבע אני צריך לקנות אז שיעזור לי בבקשה...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים אם המארז צבוע בצבע לפני כן אז אני ממליץ לך לשייף אותו קצת עם נייר ליטוש רטוב (ראיתי פה באיזה פרוייקט זה יצא חלק מאוד) ולנקות היטב ולצבוע בכמה שכבות עם ספריי שחור למתכת..
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הצבע די תלוי בצביעה, אתה מתכוון לעשות צביעה רצינית ועל רמה עם אפקט מראה וכזה?
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים תשקול שוב באמת אם אתה רוצה מראה או מט כי על מראה זה סיפור לנקות טביעות אצבע וכאלהוחברה אני לא חושב שזה משנה
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר לא לא אני לא רוצה משהו שלוקח הרבה זמן או מסובך כמו אפקט מראה או משהו כזה...צבע פשוט...נראה לי...
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים בקשר לחברה - אני ממליץ שלא לזלזל, ולהשקיעבמוטיפ\ דופלי קולור\ דופון, וכמובן לא לשכוח פריימר ולכההחיסרון שאם אתה תשקיע בצבע פריימר ולכה (מאיכות טובה) אולי עדיף לשקול צביעה של המארז באייר בראש במוסך פחחות מקומי.. (חד פעמי)בקשר לנועה, מנסיון (ולא רק נועה, אלא כל חנות..), הכי טוב זה לסכם מה הפריטים שאתה רוצה מהם, להתקשר, לברר מה יש במלאי ואז להזמין..אתה תחכה גם חודש אם לא תברר מה קורה שם (לך תדע מתי זה יגיע אליהם, ומתי זה יגיע מהם - אליך..) תתקשר, תראה מה קורה עם ההזמנה.אם מדובר בפריט ייחודי שבד"כ לא מחזיקים במלאי ומזמינים במיוחד בשבילך זה כבר משהו אחר..
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר אני לא מעוניין להשקיע הרבה כסף בצביעה, וגם לא להתחיל להסתובב עם המארז אצל פחחים, משהו פשוט, עם ספריי או משהו, פשוט ביקשתי המלצה לחברת ספריי.בקשר לנעה, את כל ההזמנה עשיתי בטלפון, כאשר רק 2 פריטים לא היו במלאי (בחרתי באיסוף עצמי)אמרו לי שמה שלא במלאי יגיע עד 10 ימי עסקים, (שעברו כבר לפני כמה ימים).אני מחכה ומחכה עד שיגיעו, כי אין ברירה.
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים הצבע די תלוי בצביעה, אתה מתכוון לעשות צביעה רצינית ועל רמה עם אפקט מראה וכזה? אופס, לא שמתי לב שביקשת חברה, חשבתי שביקשת המלצה לצבע מסוים כי לדוגמא באפקט מראה, כל צבע כמעט נראה ענק!!! אבל בצביעה פשוטה, זה כבר אחרת
פורסם 2006 בדצמבר 2118 שנים מחבר חחח אוקיי אבל עדיין אתה יכול בבקשה להגיד לי איזה חברה לקנות ואיזה סוג צבע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.