פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר PCcool זה לא ממש חו"להקתודות UV אצלי כבר שבועיים ומאז עוד לא כיביתי אותן (חוץ מכשהמחשב מכובה)
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים וואי, באמת לא הזכרת שזה מחו"ל.אין לי מושג למה כשאמרת אינטרנט עלה לי ישר לראש חו"ל, כנראה כי גם אמרת שזה מסובך,ומה הבעיה לסוע פעם אחת ולהחליף אם זה חשוב לך?!
פורסם 2006 בדצמבר 818 שנים מחבר בקטנה זה לא כזה חשוב...הסליבינג שהזמנתי בצבע כחול אז זה דיי מתאזן...:]]
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר טוב אני קונה היום את הדרמל של וולף, רציתי לדעת אם אני יכול לשייף את המארז גם בלי להוריד את הפרספקס או שחייבים להוריד אותו?
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים לא עדיף שתוריד - תוריד. איך אתה רוצה לשייף את החיתוך בלי להוריד את הפרספקס בדיוק? אתה גם לא תשייף טוב, וגם תשייף את הפרספקס בדרך ותעשה עליו סימנים.
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר תתחדש! Every moder's best friend! דרך אגב, מדדתי מידות והשגתי פרספקס במידה שאני צריך לגג המארז. אם למישהו יש רעיונות לשבלונה יפה (עם מאוורר) לגג המארז, תביאו לפה גיא
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים תתחדש.בקשר לרעיונות, תעשה כדור אש כזה או משהו בסגנון.הנה כמה שבלונות:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר תודה על השבלונות אבל התכוונתי יותר בכיוון של משהו כזה:[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בדצמבר 918 שנים מחבר מן הסתם יהיה שם מאוורר..אבל למישהו יש אולי שבלונה בסגנון של זה?לא מסובך מדי, צורה יפה, ועם מקום למאוורר באמצע.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.