עבור לתוכן

צריך דעה על השילוב הנ"ל (לוח, מעבד, זיכרון)

Featured Replies

פורסם

לוח:

Gigabyte GA-965P-DS3

ממה שקראתי ברשת הלוח הזה חיית O\C, לא יקר מדי ונראה לי אחלה אופצייה לאחר שABIT שאיהת הלכתי עד היום קצת הדרדרה..

מעבד:

Intel Core 2 Duo E6300, מתלבט אם לקנות אותו או את ה-6400, מה דעתכם? לא נראה לי שההפרש של ה-300 שקל שווה את זה באמת.

זיכרון:

2X TWINMOS DDRII 667 1 GB

שאלה לגבי הזיכרון, מישהו יכול לומר מניסיון ששני הזכרונות האלה יעברו בסדר בתיאום? אני מעדיף זיכרון של טווינמוס מאשר קיט DUAL VALUE של קורסאייר\קינגסטון.

מה דעתכם? הצעות למשהו עדיף? תודה.

פורסם

הלוח נחמד מאוד אבל במחיר שלו נדמה לי שאפשר למצוא P5B DLX של אסוס שיהיה עדיף. אם הההפרש גדול מדי תישאר איתו.

המעבד בסדר גמור ורק אם אתה מתכנן OC רצחני תיקח 6400 שמהווה יתרון קטן מאחר ומהכפלה שלו גבוהה יותר (8 - לעומת 7 ב-6300)

אין שום בעיה עם הזכרונות הללו והם יעבוד לך בסדר.

פורסם

אולי בשביל הOC עדיף לו את הG.SKill

פורסם

אם הוא מתכנן לקחת KIT של G.SKILL במהירות 667 "רגיל" ז"א VALUE אז אין שום טעם,זה לא יתן לו שיפור שמצדיק את ההפרש במחיר.

אם הוא רוצה לבצע OC שינצל את מלא היכולת של הלוח הוא צריך זכרונות 800 נחמדים.

פורסם
  • מחבר

אם הוא מתכנן לקחת KIT של G.SKILL במהירות 667 "רגיל" ז"א VALUE אז אין שום טעם,זה לא יתן לו שיפור שמצדיק את ההפרש במחיר.

אם הוא רוצה לבצע OC שינצל את מלא היכולת של הלוח הוא צריך זכרונות 800 נחמדים.

אני רואה שהמחיר של הGSKILL לא עד כדי כך גבוה (1500) אז אולי אני אקח אותם...רק מישהו מתנדב להסביר לי מה מיוחד בהם? פעם אחרונה שהתעסקתי בחומרה (ניהלתי כאן באתר למי שלא יודע ;)) לא הייתה קיימת החברה הזאתב כלל והטווינמוס היוו תחרות יפה מאוד לHYPERX וXMS..אז מה כ"כ טוב בהם?

פורסם

לא זוכר שניהלת כאן אבל בכל מקרה לגבי הזכרונות אני חושב אין הבדל לגביהם. חכה לעוד תגובות.

פורסם

יש שם גם אפשרות ל PQI או ANEON באותו המחיר ! זה באמת משתלם.

אבל עדיין יש את ה gskill ב1400

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033

או ב1500 עם תזמונים טובים יותר.

פורסם

יש שם גם אפשרות ל PQI או ANEON באותו המחיר ! זה באמת משתלם.

אבל עדיין יש את ה gskill ב1400

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6033

או ב1500 עם תזמונים טובים יותר.

ב DDR2 אין חשיבות גדולה כל כך לתיזמונים..

אני אישית הייתי הולך או על הטוינמוס, במקרה של חריגה משמעותית בתקציב, אבל אם היה מתאפשר הייתי מגרד את העוד 100 שקל ל GSKILL.

כרגע יש לי סטיק אחד של DDR של TWINMOS, אחלה חברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים