עבור לתוכן

שמעתם על גרסת ה agp של 1950 ? loll

Featured Replies

פורסם

חברת sapphire מוציאים עוד שבועיים גרסת agp לכרטיס X1950pro

הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp :yelclap:

פורסם

יהיה לו תג מחיר מטורף. לא משתלם. עדיף להשקיע ב-7600GS/GT.

פורסם

הולך להציל את כל אלה שנתקעו עם שיידר מודל 2 בכרטיסי agp :yelclap:

כל סדרת 6XXX ו 7XXX ל AGP תומכת ב SM3, זה לא הולך להציל אף אחד במיוחד כשיש מערכת חלשה.

פורסם

גם ככה רוב המערכות עם ה AGP הם צוואר בקבוק לכרטיס הזה...

פורסם

בדיוק. מהלך מיותר מצד Ati. לפחות שיוציאו משהו שיתחרה ישירות ב-7600GS/GT.

פורסם

מהלך מיותר מצד Ati

אוקיי, אז אתה מבין במחשבים ובתחום כרטיסי המסך.

תאמין לי שגם ATI מבינים בזה לא פחות ממך.

בנוסף לזה, הם גם מבינים בשיווק.

וכן, אם לא הבנת.

יש אנשים שלא מבינים כמוך בתחום, ולא הולכים להחליף עכשיו לוח+מעבד+זיכרון, אבל עדיין רוצים שיהיה להם "כרטיס חזק!!!11". וזה בדיוק מה שהם יזילו עליו ריר בלילות. ובסופו של דבר גם יקנו, לדעת ATI.

פורסם

"... יזילו עליו ריר בלילות..."

קורע!

פורסם

ומצד שני, יש אנשים שכן מבינים ויש להם סוקט 754 או 478 או 462, ויהיה להם קשה להחליף ל-PCI-E אבל משתלם מאוד לקנות כרטיס AGP חזק כזה.

פורסם

בתקציב של 700 ש"ח עדיף לשדרג כרטיס מסך. בתקציב של 1,500 - 1,600 (ותאמינו לי הכרטיס לא יעלה אגורה פחות) אפשר לעשות מעבר ל PCI-E+ Dual Core בראש שקט. וחוץ מזה רוב מערכות מבוססות AGP הן ישנות ויסרסו בטירוף את הכרטיס. 1950PRO לא ימכר טוב בדיוק כמו 7800GS.

פורסם

בתקציב של 1500-1600 שקל אתה בחיים לא תגיע למעבד+לוח+כרטיס עם ביצועים דומים. ולגבי "צוואר בקבוק", יש המון בעלי מערכות מבוססות 754, 478 ו-462 שבכלל לא יהיו קרובות ללהגביל את הכרטיס. ה-1950pro יהיה להם מאוד משתלם, הוא גם יותר טוב מה-7800GS, והוא כנראה גם יהיה יותר זול.

פורסם

אני עם מעבד ב-300 ש"ח (Sempron 3000) וכרטיס מסך ב-1200 ש"ח (7900GS), לא מרגיש מגבלה במעבד - מה עם אנשים בעלי מעבד חזק יותר, כמו A64 3000+ בסוקט 754 או 939 "שנתקעו בטעות" עם לוח אם של AGP ורוצים כרטיס מסך חזק שיריץ להם משחקים חדשים ויחליף את ה-6600 שלהם?

פורסם

בתקציב של 1500-1600 שקל אתה בחיים לא תגיע למעבד+לוח+כרטיס עם ביצועים דומים. ולגבי "צוואר בקבוק", יש המון בעלי מערכות מבוססות 754, 478 ו-462 שבכלל לא יהיו קרובות ללהגביל את הכרטיס. ה-1950pro יהיה להם מאוד משתלם, הוא גם יותר טוב מה-7800GS, והוא כנראה גם יהיה יותר זול.

אני זוכר במפורש שאתם אמרתם ש-7800GS זה בזבוז כסף ולא משתלם להשקיע סכום כזה באפיק AGP. (זה היה הרבה לפני יציאת 7600GT) ופתאום זה כן משתלם? במה שונה 1950PRO מ-7800GS חוץ מביצועים יותר טובים? פתאום משתלם להשקיע 1500 ש"ח באפיק גוסס?

פורסם

כמו שאמרתי, ה-1950Pro גם יותר טוב וגם יותר זול - הוא חייב להיות יותר משתלם. מדובר בהארכה משמעותית של חיי המחשב. ה-7800GS פשוט נמכר עם פרמייה ענקית מול כרטיסי PCI-E מקבילים. אצל ה-1950Pro ההפרש יהיה כנראה די קטן.

פורסם

וזה מחזיר אותי לטענה שעדיף כבר לעשות את המעבר ל-PCI-E. זו הארכה הטובה ביותר לחיי המחשב. משתלם יותר לרכוש כרטיס PCI-E בינוני ב-600 ש"ח ואחרי שנה לשדרג לכרטיס מסך מבוסס DX10. זה מה שאני הייתי עושה אם היו לי 1600 ש"ח. אבל אין לי ובגלל זה אני מעדיף לקנות 7600GS/GT (עדיין לא החלטתי) ל-AGP.

פורסם

חחח זו בדיוק ההחלטה שאני מתלבט עליה עדיין ואם לא שמתם לב פתחתי על זה נושא לפני איזה שבועיים אבל אתם פשוט לא מעודכנים ממש אבל בסוף אני אלך על הכי טוב ב-2000 שקל - לוח אם pci-e (אני לא צריך להחליף מעבד כי יש לי lga 775), ספק כוח + x1950 pro והכול יצא לי בפחות מ-2000 שקל זה מה שאני אומר עסקת חבילה :silly:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים